Al ova ideja akcijskog rpga e...Nisam siguran da to želim od najdraže igre svog života.
Final Fantasy VII Remake
Moj foggy to nitko ne želi
Mene samo zanima tko je zapravo ubio Aerith.
Mene samo zanima tko je zapravo ubio Aerith.
HDZ
? ? ? ? ?
Hahahahahahahah Tako je, hdz je kriv za sve
Baš je Flipper rekao kako bi bilo najbolje da ubace izbor, tko hoće turn based fino to odabere, tko želi lupat jedan gumb 100h neka bira tu opciju. Ali naravno, toga neće bit. Dobit ćemo FF15 u ruhu FF-a 7. Totalno se nadam da sam totalno u krivu. Totalno.
@foggy ali što očekuješ copy pasta FF7 turn based sa high end grafikom? Ako ga naprave u ff15 štihu prodat će se više. That's about it. Money > sve ostalo.
Pa ako već gledaju sve kroz pare, možda da pitaju Capcom kako njima ide ova godina. Copy paste stare recepture MH svijeta, RE svijeta i DMC-a, što im je donijelo? Miljone. A ovdje se radi ni više ni manje nego o igri koja je na sve strane bila proglašena ili se smatra najboljom ili jednom od najboljih igara svih vremena.
Da ne govorim da je fan base ogroman. Koga oni misle zadovoljit, nove neke klince ili horde starih fanova. Da, napravit će krivi potez jer su debili. :(
Ja sam zaljubljen u turn based od početka krista. Tako da mi ovo teško pada.
A i jel nije turn based bolji, kad se svađaš s curom/ženom, ti nešto kažeš pa onda ona. A kad je akcijski rpg onda oboje mlatite dok prvi ne padne. Turn based je fini pristup.
P.S Volim akcijske rpgejeve, ali ne u FFu :)
@foggy gle slazem se ja sa tobom :) ali ne slazu se izdavači. Dok ekipa glasno ne reagira kao sa sonic trailerom ili sa diablo immortalom neće oni takve stvari prihvatit. Plus nikad ne znaš mozda bude imalo opciju da igraš turn based^^ (iako sumnjam)
Vidjet ćemo. Igrat ću ga svakak, samo je pitanje hoće bit 100/100 :)
Priču ne mogu usrat, valjda. A priča je jaka. Grafulja fino izgleda, sve mi se zapravo sviđa osim borbe. Možda iznenadi, DQ XI je imao muda.
Moj foggy to nitko ne želi
Izgleda odličnio, i upravo baš to želim.
U Nino Kuni 2 (igri tvog života) ti nije smetalo , 150h udarati samo po x-u?
Odigrat ce se radi price, ali vec sad vidim da mi nece sjest combat... previse lici na onaj isprdak FF15 ?
Nesjedaju mi ti akcijski RPGovi, daj turn based kad je vec OG bio takav. I dalje je to potpuno normalno i zadovoljavajuce u RPG svijetu... najbolji primjer su zadnja Persona i DQ.
Vidjet ćemo, RE2 remake eksperiment je uspio, tako da možde SE iznenadi s sedmicom. Iako sam mišljenja da bi trebalo ostavit OG gameplay jer za remakeom su ionako plakali stariji gameri. A njima svima (me included) paše da se ne dira ono što je valjalo. Mlađarija ne ide dalje od desetke ili eventualno dvanajstice tak da njih boli kuki.
Ugl. vidjet ćemo.
Radi priče spreman sam sve oprostit, jer ne vjerujem da će tu zeznut, jer to je već epic shit i samo trebaju dočarat prezentaciju i karakter likova, što mi već u traileru sjeda. Želim vidjet Sephirotha kak mi vadi mast i kak ubija Aeris u 4k tak da plačem u 16k.
don't jinx it. priča je tu ali mogli bi se neki detalji promijeniti. Tipa, ako vidim krv na sephirotovom maču dok probada aerith.. imma loose it!
Mogli bi malo dodati pozadinske priče i Zacka više ubacit jer CC mi je njega dignuo iznad svih i volio bih više referenci. Ne znam šta imaju mjenjat, ne smiju to radit :) Makar i engleska verzija originalne igre nije ista 100% kao japanska. Ali to su sve samo sitnice i nisu toliko puno bitno za samo priču igre.
@foggy
https://www.youtube.com/watch?v=FxrHst6RyT0
Malo da te zagrijem na pozitivu, nije modernizacija uvijek nužno loša
Da me zagriješ trebaš mi neki metal pustit
Jedva čekam da mi Ruby i Emerald Weapon opet sišu krv na slamku u 4K rezoluciji... .Combat mi malo baca na Lightning Returns i to je jako dobra stvar jer po meni ta igra ima možda najbolje razrađeni combat sistem u cijelom serijalu, druga stvar Square Enix-u je u zadnje vrijeme dosta pala prodaja (https://venturebeat.com/2019/02/19/square-enix-restructures-dev-teams-from-11-to-4-after-sluggish-sales/) , pa mislim da se neće zajebavati s svojim kultnim naslovom i ogrmomnim fan base-om koje ova igra ima.
Uglavnom razloga za optimizam ima, ali vidjet ćemo samo vrijeme će reći.