k Podsjetnik samome sebi na forumu?svaka čast. 👍

10 dana kasnije

https://blog.playstation.com/2021/05/25/director-tetsuya-nomura-discusses-bringing-yuffie-to-life-in-final-fantasy-vii-remake-intergrade/

Više ne pričamo o nostalgiji. Pričamo o nostalgiji koja ima seks na jednu noć s nostalgijom i nostalgija i nostalgija se potom bude ujutro u isto vrijeme i nostalgija nostalgiji govori: "Još jednom?"

Sad, kad pričamo o FFVII i o svemu što ima veze s FFVII, dolazimo 2013 orlandobloomovski Toyo Enterprise Sun Surf raskopčani i neobjašnjivim entuzijazmom popločani na valovima starih i kasnih devedesetih i mlado-starih ranih dvijetisućitih.

Pričamo o nezasitnom Godzilla ugrizu nostalgičnog kito-burger sendviča.

I nemamo namjeru stati. Antonela, pusti glazbu. Klavir, dakle.

Izgubio si me kod nostalgija.: (

mjesec kasnije

Ne bi me začudilo da dođe jednom QTE gdje baciš Phoenix Down i oživiš AeriS i op, ode priča u kvasinarnicu.

mjesec kasnije
    16 dana kasnije
    3 mjeseci kasnije

Vidli, povratili, ignorirali.

20 dana kasnije

Kad će na Steam? EGS baš "briljira" s tim da još malo ograničava igrače

master_x Ma mislim gluparije, sad još treba rascjepkat 2 godine staru igru na PC launchere. Konačno da dolazi, nadam se da će mi frend htjet tamo kupit i igrat 🙂

foggy Nisu baš pametni. FF7 Remake i Kingdom Hearts PC portove stave samo na Epic, a Final Fantasy 1-6 remastere samo na Steam i mobitele (konzole ništa).

Torgue Da, od tog se poteza tih remastera još nisam oporavio. Baš glupi potezi, umjesto da svi dobiju igru (ionako je prošlo previše vremena od izlaska), oni još malo nedaju svima... Debilizam žešći, ali očito ima računice jer EGS ima para ko kenje.

Square ima partnerstvo s Epicom, to su već naglasili i prilikom portanja KH serijala na EGS, a čini se da su imali i priličnu pomoć prilikom izrade igara zasnovanih na UE. Ako i izađe FF7R za ostale launchere, ne bih računao da će to biti unutar prve godine od izlaska na PC-u.

Ali hej, dobro da je izašla igra (makar se najava dolaska na PC očekivala i ranije). Meni osobno nakon odigravanja ovo i nije među must play naslovima. Nešto slično kao i s KH3, makar je ta igra bućkuriš za sebe.

Zero Nemoj pliz te 2 igre stavljat u istu rečenicu uopće.

Igra će čini mi se koštati 0€ za PC verziju