Nazalost, u tom smjeru se krece industrija. Ovakve stvari ce u buducnosti palit, jer hardcore gamera je u globalu sve manje. Odnosno, casualci naviru i polako prevladavaju. A 20$ od casuala i 20$ od HC gamera je novac iste vrijednosti. Izdavace zaboli ona stvar od koga su...
A i po istrazivanjima, prosjecna dob gamera je 32 god, prosjecan gamer ima sve manje vremena. Uz pravi PR ce nas brzo uvjerit da je ovo najbolje za nas...
Hitman
Nazalost, u tom smjeru se krece industrija. Ovakve stvari ce u buducnosti palit, jer hardcore gamera je u globalu sve manje. Odnosno, casualci naviru i polako prevladavaju. A 20$ od casuala i 20$ od HC gamera je novac iste vrijednosti. Izdavace zaboli ona stvar od koga su...Neka. Ne mogu biti oni toliko pohlepni koliko ja mogu biti skrt. Lijepo sacekam Complete Edition i kupim iz druge ruke ili na saleu za 200 kn.
A i po istrazivanjima, prosjecna dob gamera je 32 god, prosjecan gamer ima sve manje vremena. Uz pravi PR ce nas brzo uvjerit da je ovo najbolje za nas...
Nenad_87 Sve si rekao.
Mislim da će prosjećnom gameru ići na kurac davati $20 svaka 2 mjeseca za par misija.
Pa ne isplati se ovako kupovati...pod prvo malo je skupo plaćati epizodu po epizodu, a pod drugo to bi mi razbilo imerziju kod ovakve igre.
Napravio pre-order danas za ovaj Intro pack, 110 kn za isprobat igru nije puno, a onda ako mi se svidi kupim i full edition.
Hitman je ipak Hitman, a dobre stealth igre su rijetkost.
Nemoj me krivo shvatit,ali upravo zbog ovakvog razmisljanja i rade takve gadosti.
Napravio pre-order danas za ovaj Intro pack, 110 kn za isprobat igru nije puno, a onda ako mi se svidi kupim i full edition.Čemu baciti 110kn?
Hitman je ipak Hitman, a dobre stealth igre su rijetkost.
Pa čekaj recenzije, iskustva ostalih igrača...
Ja sam preorderao da udem u betu pa cu otkazat preorder. Zanima me kakva je igra,ako ispadne dobra onda uzmem full edition i to kad padne cijena.
Hitman je ipak Hitman, a dobre stealth igre su rijetkost.Hitman je Hitman dok je ovo smece u epizodama, koje zivi na staroj slavi, u istoj mjeri kao sto ce biti i remake legendarnog Final Fantasy-a VII, a za njim i Final Fantasy XV. Aktuelna gaming industrija je takodjer smece i presretan sam sto se u meni totalno ugasila strast prema igrama. Koncept se svodi na autosave, chat, recording, visoku rezoluciju i FPS, te sedmicni DLC i placanja raznih oblika.
Atomsko doba, najbolji uslovi i ogromni budzeti su ocigledno pocetak kraja za gaming obzirom da u svemu navedenom vladaju surovi nekvalitet i insuficijentni proizvodi. Nekoc kada ljudi nista nisu imali u development su se ulagali dusa i godine kvalitetnog rada, dok se danas igre stancaju kroz godinu dana uz ogromni broj nedostataka koji se naknadno placaju. To je kriminal. Prvo ti otmu novac, a onda te najteraju da jos platis za dovrsavanje nedovrsenog proizvoda. Sve je to zahvaljujuci danasnjoj razmazenoj (de)generaciji koja usmjerava developere do zarade.
Ne vidim kako je to baceni novac, ista vise nego od ekipe koja kupuje destiny, cod, ac, far cry, fife i pesove na godisnjoj bazi.
Sa svakim hitmanom dosad sam se zabavio i uzivao, i nadam se da cu s ovim, i to je to.
A i stvar je te psiholoske granice, velim, 110 kn za to kaj nudi intro pack mi je fer cijena, a full igra kosta 500 kn, odnosno nadoplati se samo ta razlika u cijeni.
Ipak je razlicito od primjerice CODa i AC igara cija basic verzija kosta 500 kn a ultimate gold super deluxe season pass edition i do 900 kuna, i koje drze cijenu i na saleu kao da su od zlata.
https://www.youtube.com/watch?v=3O1DnIyhA3I
Sviđa mi se tmurniji ton igre, atmosferom baca na Contracts.
Absolution je za moj ukus imao prenaglašene boje za Hitman igru.
Jos 4 dana do bete. Bas me zanima kakvu su igru napravili,Absoultion mi je bio dobar ali Blood Money mi ostaje u najboljem sjecanju.
Pretpostavljam da vrijedi ono da prednaručiš igru za igranje bete i onda posle samo otkazat prednarudžbu?!
Hitman beta je dostupna i ima 4.4 GB. Ja sam ju stavio skidati pa javim dojmove.
EDIT: Prvi dojam je problem s FPS-om u igri. Poprilicno sam siguran da igra ima unlocked FPS jer igra leti od 60fps pa rekao bih sve do 20fps. Opcenito igra ima dosta problema s tehnickim dijelom,od pucanja zvuka i stekanja u cutscenama,do evidentnog pada FPSa kada se na ekranu pojavi vise likova (sto je i slucaj u tutorial misiji). Ne patim inace toliko na to ali ovdje se bas primjeti da je nekaj cudno. Gameplay dojmovi idu poslje,ali koliko sam skuzio u beti imamo samo pristup tutorial levelu pa dojmovi nece bas biti relevantni.
nije ni meni beta nešto previse se dopala , čak mi izgleda dosta lošije od prošlog hitmana
Jelda?
I ja imam osjećaj da je prošli Hitman bolja igra.
Nisam impresioniran ni grafikom ni samim gameplayom.
Yep, ja isto malo prije odigrao, ne čini se kao apsolutno ništa posebno. A ova epizodna situacija neće pomoć :/
Ne može biti gora od Absolutiona da ga jebeš. Igra je imala konceptualno promašen gameplay, ovdje su barem vratili stvari kako su prije bile.
Loadinzi su preedugi. Inace, mozete li ucitati sejvane igre? Ja jutros malo igrao, sjevao i sad kod loada zapne na 50%