kupit cu za bozic kad bude 20€. zadnji gameplay prikaz nije bio bog zna sta ali meni se svidio koncept. takodjer sam misljenja citajuci recenzije da je veliki dio ocjene problematicni loading time i opcenito bugovi. posto igre ne kupujem day1 gotovo nikada, taj problem s bugovima cesto nemam s obzirom da u dva tri mjeseca igre dobiju i po tri cetiri patcha.
tako da, boli me djon kupujem recore.
ReCore
Meni se sviđa isto igra. Samo nek onda bugove isprave i to je to.
Poslano s mobilnog telefona S7
Meni izgleda generično do bola.
Hello Far Eden Explorers!
It’s been great to see so many people jumping into ReCore and having fun. Our sincerest thanks to everyone who’s been playing and sharing their enjoyment of ReCore on social media or with friends and family.
We’re excited to let you know that, starting today, anyone who hasn’t yet had the opportunity to play ReCore can now experience their first 30 minutes of the game in a free trial version on both Xbox One and Windows 10 PCs. Players will meet Joule, her Corebot companion Mack, and begin their adventure in the beautiful and mysterious world of Far Eden. If you decide to buy the full game afterwards, you can pick up right where you left off, as your progress (and Achievements) in the trial will be reflected in the full game.
Also, thanks to our great ReCore community, we’ve received a lot of helpful feedback on the game and will be releasing several key updates today. You can read about them here. We’re committed to making your ReCore experience even more enjoyable, so stay tuned to our social channels and ReCoreGame.com for future ReCore news.
Until then, happy adventuring in Far Eden!
– The ReCore Team
http://news.xbox.com/2016/10/05/recore-free-trial-experience-launches-today/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
za nepovjerovati, igra izasla prije pola godine i jos uvijek ostala na tek dvije stranice na ovom forumu.
zadnjih par dana sam igrao recore i presao ga. imao sam konstantni love-hate odnos s igrom, doslovno sam je na mahove obozavao a onda u drugima me je dovodila do ludila. u moru poprilicnih problema najveci je sto igra ima predug loading time, te (bez pretjerivanja) se nekad ceka i dobrih minutu i po sto je nedopustivo i stvara poprilican bijes pogotovo u nekim trenucima kad ne znas preci prepreku i onda te strah i nesto isprobati jer si svjestan da ces opet cekati. isto tako sto je meni stvaralo probleme je sto se ne moze oznaciti waypoint i nema nekog kompasa ili minimape sto dovodi cesto do nepotrebnog obilazenja tocke do koje zelis doci. znam da je ovo pomalo casual problem ali u pustinji kad trazis doslovno dlaku(iliti prismatic core) tesko se nekad snaci. last but not least je opcenito struktura igre, dakle radi se o tome da igra ima otprilike 5h main storyja a ostatak je grindanje i skupljanje prismatic core. ja sam recimo s minimalnim zahtjevima zavrsio igru a trebalo mi je dobrih 13h. dakle problem je u tome sto se kroz prelazak skupi tek nekih 7-8 core-a prirodnim putem. dodjete na zavrsni svijet i onda nakon svakog levela se povecava broj core-ova kojih morate imati da bi pristupili odredjenoj misiji. za primjer, da bi ste krenuli na zavrsni boss fight vam treba 45. moze ih se naci u open world-u, side misijam i arenama. problem je taj sto ti uvijek treba odredjeni bot za skupiti core, nekad cak moraju biti oba u kombinaciji. dakle idete svijetom, naletite na core i shvatite da nemate prave botove(mozete samo dva imati sa sobom) da biste dosli do core-a. onda dolazite opet do prva dva problema, treba se vratiti u bazu sto znaci da triggerirate barem dva loading screena i drugi da opet morate pronaci tocno mjesto jer se mozete samo otprilike na karti orijentirati. mozda je najbolja opcija skroz ignorirati skupljanje istih dok ne otkljucate sva 4(ili 5?) bota. opcenito je pacing cudan, jer igras igru i zanima te sta je dalje i onda te igra prisili da skupljas i grindas stvari u svijetovima koje si davno prosao. ova igra je doslovno izmislila rijec backtracking. da ne zaboravim iako je svijet sam po sebi lijep ipak grafika u nekim djelovima izgleda gore od metroid prime-a a i clipping je sveprisutan.
malo sam kritizirao ali igra ima i dosta svjetlih djelova, gameplay iako vec vidjen je odlican. znaci platforming, borbe, kombiniranje botova te zanimljive ekstrakcije(potezanje uzeta,jel) su sve redom dobro izvedene. skupljanje djelova za botove je intuitivno i cijelo upgradeanje je veoma dobro izvedeno. likovi, prvenstveno botovi su stvarno likeable. svijet je odlican. atmosfera je onakva kakva prilici ovakvoj igri. nebi se ni malo slozio s komentarima da je igra generic as hell, mislim da ima mnogo jedinstvenih stvari za ponuditi da takav epitet nije zasluzila.
da su se samo malo doradile neke stvari, znaci da su se bugovi i loading time smanjili i da se opcenito islo formulom "less is more" kod silnog skupljanja i grindanja , ova igra je mogla postati hit ali eto sta je tu je. i dalje se po mom skromnom misljenju radi o solidnoj igri ali jbg ja sam toliko zeljan "3d skakutanja" da bi danas svakakvo sranje igrao. kad bi morao ocjeniti dao bi joj 7/10
Dobar osvrt, neke od stvari koje si nabrojao su i mene smetale, ali posto mi je igra stvarno sarmantna neka sam presel preko tih stvari i bas sam uzival u igri, pred kraj igre sam stal jer ne znam zakaj iskreno, ali budem ju zavrsil uskoro.
u pravu si, recore meni ima neki davno izgubljeni sarm starijih ps2 igri.
nemoj odustati ako si blizu, jer eden tower mi je osobno bio najzabavniji dio.
Evo da bumpam malo temu.
Igra mi je zgledala zanimljivo još kad je najavljena i kak veli Garrus_V stvarno ima onaj šarm PS2 igara.
Sad si gledam nekaj uzet da mi Deus Ex izbije iz gkave, a na plejki do spider-mana niš ne kupujem.
Pa evo da pitam jel neko igrao u ovih godinu dana od zadnjeg posta i kakvi su još dojmovi?
Ne baca mi se baš lova na Windows Storeu bezveze.
igra je na game passu, mozda se moze i preko pc-a tako uzeti definitive edition!? ako se sjecam play anywhere igre se mogu i preko game passa aktivirati i igrati na pc-u. provjeri jos ali imam osjecaj da sam to citao negdje.
igra je na game passu, mozda se moze i preko pc-a tako uzeti definitive edition!? ako se sjecam play anywhere igre se mogu i preko game passa aktivirati i igrati na pc-u. provjeri jos ali imam osjecaj da sam to citao negdje.Ma joj probao sam uzimat to. Neda mi otvarat opće te stranice. Odem preko VPNa ko da sam iz USA i onda mi neda hrvatsku karticu ubacit.
Idiotno. Htio sam Gold uzet kad je bio 2 dolara da si Horizon 3 piknem za skoro đabe pa mi nije ni to dalo.
Ne kužim sad kad je to sve online, zakaj oni moraju blokirat nepodržane zemlje?
Zašto neće moj novac?!?!?!