https://www.youtube.com/watch?v=lr8HMoArQW0
Horizon Zero Dawn
https://youtu.be/D_p4u8xIQxo
Što se tiče veličine open worlda:
On the game’s scale, de Jonge stated that, “All I can say now is that it is comparable to other recent open world games.”Dakle kao Witcher, Dragon Age ili Batman nešto. Batman je malen za RPG ja mislim a ne mora biti ni kao Witcher. Eto, taman DA veličina.
Obvezno pogledati. Ima novih stvari dosta.
http://youtu.be/uwKE0Q-O24g
Poslano sa S6 kante
Predobro,open world(valjda) sa rpg elementima i dino robotima,i kak mi se cini genijalnom atmosferom,ovo mora valjat.
Best Original Game
Horizon Zero Dawn
(Guerrilla Games/Sony Computer Entertainment for PlayStation 4)
There's a "full climbing and traversal system" says Jan, "you can climb up mountains, climb into trees, swim through rivers". Useful if you want to flee the robots instead of fight.
The game will have some sort of online component according to Jan. "The core of the game is a single player experience, but there are certain social features in there".
Hunting isn't the only option with robots, although "the other interactions you can have something we’re not going into yet". When asked directly if you could get on a large plate-headed robot's head, Jan answered, "that is something you will see later".
http://www.gamesradar.com/horizon-robot-dinosaur-rpg-details/
Konačno da se mogu penjati na drveće u nekoj igri
Mozes u AC 3 i Unityu.
U tom trenutku sam prestao igrati ac3, jer prvo ti uzmu pola sata zivota na nekakvo brljanje gdje se u ulozi predskolskog djecacica igras skrivaca po hrpicama lisca u sumi... Zatim cut-scena pa moras upravljati hodanje tog djecacica po spaljenom selu iako pri tom ama bas nista konkretno nemas za odigrati... Pa cut-scena, pa si adolescent indijanac kojem drugi frend predlozi ''joj, znas kaj bi bilo kul, ono stari, e, ajmo stici do sela samo skakucuci s drveta na drvo, kaj kazes, ej?" ...Reko' hvala ubisoft, baaaj
Al za ovu igru nemam ni najmanje brige.
Mozes u AC 3 i Unityu.Dobro si. Skroz zaboravio na assassina
Opet odgledao trailer i opet mogu samo reči da ovo ima potencijala biti pravi masterpiece.
Meni se cini da od kad se Lara razmahala lukom i strijelom svi slijede njezin primjer. Nemam nista protiv, to je veoma kul oruzje.
Sto se same igre tice, full sam nahajpan, igra mi se ovak nesto. Veliki roboti, velika prekrasna prostranstva, distopija (ok, to mi se nesto manje svida). Zeljno iscekujem daljnje informacije jer ovo izgleda kao da bi moglo bit masterpiece!
Znaci gospodicna Lara je prva pocela lukom, svaka joj cast! Od koje to igre mislis?
Nije rekel da je prva pocela.
Znaci gospodicna Lara je prva pocela lukom, svaka joj cast! Od koje to igre mislis?Udahni. Smiri se pa onda procitaj moj post opet. A onda baci pogled na rendin post. Sve ce ti biti jasno. :
Why so salty, gentleman? Ne mora vam svaka biti savrsena jel? Npr., znam citati i zasto bi itko pisao da se je bilo tko razmahao lukom i strijelom toliko vise od IKOGA da sada "SVI SLIJEDE NJEZIN PRIMJER" - napisao si slozenu, konciznu i vrlo preciznu recenicu - cemu sada izvrtanje i pametovanje kao da sam ja ikoga uvrijedio ili napao?
(Osim sto si svoj post izvrnuo doavsi tek jutros sve ostale recenice nakon prvog reda, nek sad prikazuju kao jos ponesto :) )
Jesam li ikog napao ili povrijedio? Procitajte VI moj post opet pa vidite da sam bio ZAINTERESIRAN za razgovor na temu luka/samostrijela u igrama.
Ne morate odmah u defanzive i napade, kao djeca...
Edit: Ukljucujuci i administratore koji kao u GT7 temi dodju s izjavom nemojte bashati Forzu u GT temi?????!!!!!???? Nije mogla biti totalnije KRIVO iscitana prepiska tog dana (tko je, kako i o cemu navlacio i navlacio i navlacio i cinio upravo obrnuto ali...)
Ne birni se, nisam dodavao nista u svoj post samo ispravljao gresku koja mi se zna potkrasti (konkretno u ovom slucaju sam ispravlajo ok ispred zareza u zagradi jer sam prethodno zabunom napisaio oko). Nemam potrebu niti namjeru ispadati pametan ili izmjenjivati svoje rijeci, pogotovo ne na internetu. :)
Moj odgovor je bio takav zato sto je ton tvog posta bio poprilicno svadalacki. Ako zelis lijepu raspravu, onda elaboriraj sto si mislio u svom postu pa cemo pricati. Ako neces, ovo je zadnji post na koji ti odgovaram. :
Elaborirao sam, upravo cemu i postoji prethodni post ;)
Ti naravno cini sto god te vise veseli
Ja sam se naganjao po dvoristu s lukom i strijelom dok od Lare nije bilo ni L. ;-)