escoban
Odlučio sam uzeti Fighterz sa season pass 1, odigrao sam tri borbe 1vs1 jel nisam imao vremena čisto da vidim kakav je i moram reći da nisam fulao. U pet minuta zadovoljan sam s viđenim. Kratki review nakon tri borbe - odmah sam uzeo Brolya naravno jel mi je favourite lik i odabrao Goku SSJ kao protivnika. Izgubio sam 2:1, random sam stiskao gumbe čak sam i jednu partiju dobio.
Zanam da igra nema nikakve veze s Budokai-jem, ali baš me podsjetilo na Budokai 2. Odabrao sam stazu Island i naravno japanske glasove i baš mi je bacilo feeling Budokaia 2. Budokai 2 na GC je imao japanske glasove valjda najviše zbog toga. Pogledao sam videje za priču također board sustav je sličan onome iz Budokai 2. Samo mi se čini da partije brzo završe, vjerojatno jer je igra balansirana na 3vs3 pa zbog toga, ali dobro ima brzi rematch.
Staza ima desetak i sve one najvažnije, osim grass fielda i one snježne iz Budokai 2 koja mi je all time favourite iz ijedne DBZ igre nedostaju. Dobro fale i Time Chamber, Kame Tower, Temple, Red Ribbon Base, ali ima dosta legendarnih tako da po tom pitanju nisam razočaran.
Vrlo vjerojatno ću uzeti i ostale season passove i music pack, ako ništa drugo zbog Gohan SSJ2 pjesme nadam se da ima vokale.
Čisto iz fan hypea pošto je season pass 1 imao 8 likova napisati ću 8 koje bi volio vidjeti u season pass 4 iako nažalost teško da ćemo dobiti novi season pass, a kamo te likove, ali evo čisto iz hypea.
Ideja za season pass 4;
Raditz, Recoome, Super Buu Gohan absorbed, Dabura, Bojack Full Power, Omega Shenron, Turles, Goku SSJ4
I već ako su ubacili Goku i Vegetu kao normal radije bi da su nam dali Goku SSJ3 i Majin Vegeta umjesto njih.
Sve u svemu očekujem vrlo dobro DBZ iskustvo.