Pa ocjene govore koliko je "bitan" fps. Znaci 30 ili 60 je u potpunosti nebitno za cijelu igru iako su prijašnje imale tih magičnih 60.
Ocijenjen je jednako kao i najbolji R&C naslovi.
Gledaj, ja sam pitao fino da li je igra na 60 sa svrhom jer kada sam igrao A Crack In Time na PS3 iskreno me iznenadilo. Meni ne smeta da li se igra vrti na 30, 60 ili 120 FPS-a, dapace ja sve igre (osim pucacina i MMO-a) igram u 30 FPS-a na racunalu. No apsolutno se slazem sa Insomniac-ovim pristupom jer igra izgleda odlicno i cini se vrlo zabavno sto je i najvaznije kod igara!
Ja sam odgovorio na ovo:
Prošlim nastavcima uspjeli izvući 60 fps što je dalo bolji doživljaj igraču. Dobro je i 30 samo kažem da ovo nije igra za 30 FPS.
Jbg ocjene to ne pokazuju tako da je svejedno.
Pa cek sto sam ja tu krivo rekao? Da li je igra
fast paced? Jeste. Da li bolje takvim igrama pase visi framerate? Apsolutno. No FPS nije bitan niti u najmanju ruku ako je igra dobra, pa cak i da je losa - glavno da je zabavna.
Treba objektivan biti. Igra je daleko od loseg dapace je vrlo dobra samo me iznenadilo sto nije radena za visi framerate kao vecina proslih nastavaka. Sad da li su pametno postupili stime, svakako s obzirom da i film dolazi koliko sam shvatio.