emilijo Ovo je jeftinije kupiti na našem storeu nego USA. 229kn kod nas a tamo $40. Placas 30 kuna vise da bi igrao 8 dana ranije haha
ikral Imam prvog Ratcheta na memory kartici snimljenu poziciju prije Dreka :)Sad, kupiti ovo ili PS2? Oboje.
Nexus Kako to da je tako niska cijena?Kaže dev da je toliko koštao i originalni R&C pa su odlučili staviti istu cijenu od 40$.
CroZac_Drake Kako to da je tako niska cijena?Nema multiplayer,SP traje izmedju 10-15 satiHaha, to ne sprječava mnoge da stave full price. A i kažu da ima dobar replay value.U svakom slučaju, lijep potez deva i Sonyja.
emilijo Ratchet & Clank je najbolje ocjenjena PS4 ekskluziva nakon Bloodborne. Cestitam Insomniac Games! Cestitam Sony! Ponosan vlasnik PS4 konzole.Ratchet dobro kotira na americkom amazonu. Trenutno je najprodavanija igra. Istina, igra izlazi sutra u Americi, ali svejedno.Btw 11 PlayStation proizvoda u top 12http://www.amazon.com/best-sellers-video-games/zgbs/videogames
prayer Nego, da li je igrau 60 FPS-a kao i prosli nastavci? Izgleda bas super, na PS3 sam prosao sve nastavke osim Into the Nexus jer mi nikako nije pasao, no za ovu igru bih mogao cak i kupiti konzolu.
revo Trebo sam si nekaj love ostavit za ovo : . Taman bi preso igru dok mi Dark Souls 3 ne stigne iz UK.
dormin Znao sam da nece zakazat, ipak imaju golemo iskustvo s platformerima.Tko zna mozda jednog dana vrate i Spyra.
zontra Nego, da li je igrau 60 FPS-a kao i prosli nastavci?Igra se vrti u 30 fps-a.A stvarno je slab taj PS4.
prayer Nego, da li je igrau 60 FPS-a kao i prosli nastavci?Igra se vrti u 30 fps-a.A stvarno je slab taj PS4.Pa nije stvar u tome da li je slab ili ne nego sam jednostavno pitao radi radoznalosti jer su praktički u svim oProšlim nastavcima uspjeli izvući 60 fps što je dalo bolji doživljaj igraču. Dobro je i 30 samo kažem da ovo nije igra za 30 FPS.
someone Insomniac je sam najavio da odustaju od 60fps te prelaze na 30fps+bolju grafiku i to s financijskim argumentom da se ljudi više ''pale'' na bolju grafiku nego na 60fps.
prayer Insomniac je sam najavio da odustaju od 60fps te prelaze na 30fps+bolju grafiku i to s financijskim argumentom da se ljudi više ''pale'' na bolju grafiku nego na 60fps. Eto normalnog odgovora, hvala :
Nexus Pa ocjene govore koliko je "bitan" fps. Znaci 30 ili 60 je u potpunosti nebitno za cijelu igru iako su prijašnje imale tih magičnih 60. Ocijenjen je jednako kao i najbolji R&C naslovi.