Ovo je jeftinije kupiti na našem storeu nego USA. 229kn kod nas a tamo $40.Placas 30 kuna vise da bi igrao 8 dana ranije haha
Ratchet & Clank (2016.)
Gledam kutija u UK 250 kuna. Piknut će se kad jos padne cijena. :
Ima i kutija u hr za 250kn s besplatnom dostavom ;-)
Imam prvog Ratcheta na memory kartici snimljenu poziciju prije Dreka :)
Sad, kupiti ovo ili PS2? Oboje.
Kako to da je tako niska cijena?
Kako to da je tako niska cijena?Kaže dev da je toliko koštao i originalni R&C pa su odlučili staviti istu cijenu od 40$.
Kako to da je tako niska cijena?Nema multiplayer,SP traje izmedju 10-15 sati
Haha, to ne sprječava mnoge da stave full price.Kako to da je tako niska cijena?Nema multiplayer,SP traje izmedju 10-15 sati
A i kažu da ima dobar replay value.
U svakom slučaju, lijep potez deva i Sonyja.
Ratchet & Clank je najbolje ocjenjena PS4 ekskluziva nakon Bloodborne. Cestitam Insomniac Games! Cestitam Sony! Ponosan vlasnik PS4 konzole.
Ratchet dobro kotira na americkom amazonu. Trenutno je najprodavanija igra. Istina, igra izlazi sutra u Americi, ali svejedno.
Btw 11 PlayStation proizvoda u top 12
http://www.amazon.com/best-sellers-video-games/zgbs/videogames
Hahaha
Nego, da li je igrau 60 FPS-a kao i prosli nastavci? Izgleda bas super, na PS3 sam prosao sve nastavke osim Into the Nexus jer mi nikako nije pasao, no za ovu igru bih mogao cak i kupiti konzolu.
Trebo sam si nekaj love ostavit za ovo : . Taman bi preso igru dok mi Dark Souls 3 ne stigne iz UK.
Nego, da li je igrau 60 FPS-a kao i prosli nastavci?Igra se vrti u 30 fps-a.
Znao sam da nece zakazat, ipak imaju golemo iskustvo s platformerima.
Tko zna mozda jednog dana vrate i Spyra.
A stvarno je slab taj PS4.Nego, da li je igrau 60 FPS-a kao i prosli nastavci?Igra se vrti u 30 fps-a.
Pa nije stvar u tome da li je slab ili ne nego sam jednostavno pitao radi radoznalosti jer su praktički u svim oA stvarno je slab taj PS4.Nego, da li je igrau 60 FPS-a kao i prosli nastavci?Igra se vrti u 30 fps-a.
Prošlim nastavcima uspjeli izvući 60 fps što je dalo bolji doživljaj igraču. Dobro je i 30 samo kažem da ovo nije igra za 30 FPS.
Hebo vas fps.
Insomniac je sam najavio da odustaju od 60fps te prelaze na 30fps+bolju grafiku i to s financijskim argumentom da se ljudi više ''pale'' na bolju grafiku nego na 60fps.
Insomniac je sam najavio da odustaju od 60fps te prelaze na 30fps+bolju grafiku i to s financijskim argumentom da se ljudi više ''pale'' na bolju grafiku nego na 60fps.Eto normalnog odgovora, hvala :
Pa ocjene govore koliko je "bitan" fps. Znaci 30 ili 60 je u potpunosti nebitno za cijelu igru iako su prijašnje imale tih magičnih 60.
Ocijenjen je jednako kao i najbolji R&C naslovi.