Odigral dvije tekme, Brazil-Francuska 1 i Juventus-Palmeiras 2, i dojam je jos onak, pricekati malo sa zakljucivanjem.
Ono kaj sam odma primjetil, a vrlo je vrlo pozitivno - usklizavnja, koja su izvedena vrhunski, kao i sudac koji sudi kad je, a ne sudi kad nije faul.
Golmani ko da moraju braniti nogama, a lopta se od njih odbija bolje nego od zida.
Da se dobro potegnuti izdaleka i to obozavam, zasad jos nije pal neki takav gol.
Grafika za danasnje pojmove losa, zvuk i navijanje cine se ok, a komentatora naravno nema u demu.
Neymar iz slobodnjaka opali ko Carlos, treba malo poraditi na tom dijelu, nemaju svi bombe u nogama.
PES 2016
Zašto onda kupuješ 2016 ako je ista igra? Zar nije jednostavnije napravit adekvatne transfere i to je to.zato jer sam pes 15 imao za ps3 aa sve igre sam prodao za ps3 ostali mi samo slotovi i konzola u ormaru... a pes 16 cu kupit za ps4.... ja barem ne primjecujem neke promjene u game playu ima novih poteza malo atrakcije itd.. ali to mi je manje bitno.. jer ja nisam tip igraca koji ce driblat itd itd... ali sve u svemu biti ce dobar pes.. to sam i trazio samo da ne bude gori od 15... a i rekli smo da cemo tu ligu napraviti na forumu tako da nam bude zabavno :)
Odigrali brat i ja 10-15 utakmica izmedu sebe i prvi dojam je bio ok igra, al onda nakon 6-7 utakmice je taj dojam prešao u očajna igra.
Udarci rakete, golmani trampolini od kojih se odbija svaka lopta(Boateng pukne volej sa 40m i Diego Alves ju prsima odbije na 5m i Lewandowski ju zakuca). Obrana skoro pa ne postoji, nemaš nikakvo oružje osim uklizavanja koje je 50 i prisiljen si na iscekivanje animacije i oce li se ona dogodit ili nece.Alternativa je držat X i trcanje, al onda igraci padaju na svaki lažnjak i zaletavaju se. Prisutan je Ping-Pong passing barem po meni i igra se temelji na tome, napada se s gola na gol i lopta doslovno leti iz 16 u 16, nešto kao FIFA 15 samo sa nimalo kontrole u obrani.
Meni osobno je tu kontrola u obrani bolja nego u Fifa igrama unatrag koju godinu.
To govorim na temelju igre protiv AI-a.
Uklizavanja moru biti itekak precizna i bas se vidi kad je po lopti, kad je po nozi ili pak prvo za drugim u jednom.
Meni osobno je tu kontrola u obrani bolja nego u Fifa igrama unatrag koju godinu.Kazem uklizavanja su jedino oružje koje imaš i to bude 50, što po meni nije dovoljno.
To govorim na temelju igre protiv AI-a.
Uklizavanja moru biti itekak precizna i bas se vidi kad je po lopti, kad je po nozi ili pak prvo za drugim u jednom.
Recimo njima bi trebala Tackle animacija koju FIFA ima, pa možda čak i povlacenje koje ima FIFA al nije dobro balansirano.
https://youtu.be/Omvaq9nqdaE
Nakon par utakmica čini mi se responsivnije nego 2015, sudci bolji, ostalo više manje isto, ali premalo utakmica odigrano
Nakon 2 utakmice samo cu reći da se vracam na PES nakon FIFA 2008.
Poslano sa S6 kante
Koliko gb ima ?
Koliko gb ima ?3.1 gb
Nakon 2 utakmice samo cu reći da se vracam na PES nakon FIFA 2008.to majstore!!imam leptirice u stomku.ja sam vec prednarucio
Poslano sa S6 kante
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odigrali brat i ja 10-15 utakmica izmedu sebe i prvi dojam je bio ok igra, al onda nakon 6-7 utakmice je taj dojam prešao u očajna igra.Svaki novi PES koji izade treba ti vremena da sa prilagodis i naucis igrat obranu isto tako i s udarcima na gol.
Udarci rakete, golmani trampolini od kojih se odbija svaka lopta(Boateng pukne volej sa 40m i Diego Alves ju prsima odbije na 5m i Lewandowski ju zakuca). Obrana skoro pa ne postoji, nemaš nikakvo oružje osim uklizavanja koje je 50 i prisiljen si na iscekivanje animacije i oce li se ona dogodit ili nece.Alternativa je držat X i trcanje, al onda igraci padaju na svaki lažnjak i zaletavaju se. Prisutan je Ping-Pong passing barem po meni i igra se temelji na tome, napada se s gola na gol i lopta doslovno leti iz 16 u 16, nešto kao FIFA 15 samo sa nimalo kontrole u obrani.
Ma dobro udarci nisu takav problem, nakon 2 pokusaja plasiranog udarca, vidis da golmani imaju problema s tim. Vec i slobodnjake zabijam, tako da nije neka velika filozofija.
Isto tako i udarci glavom,tesko se brani al takve je situacija i u FIFI.
Mozda sam naviknuo na brzinu igraca u FIFI, al nije mi bas prihvatljivo da Totti pretrcava Thiaga Silvu i Davida Luiza, a na drugoj strani Neymar na ima problema sa Manolasom.
Stoji ovo sto Mudri kaze, morat ce sigurno popravit ovu glupost sa pretrcavanjem jer i ja sa Totijem pretrcim odbranu. Sto se tice udaraca morat ce i tu da smanje efekt bombe, ali golmane su po meni popravili. Ima tu jos uvijek kriminalnih reakcija ali sam uocio i nove animacije sto je za svaku pohvalu.
Sve u svemu ja zadovoljan, igrat ce se PES sigurno i ove godine. Morat cu odigrat jos utakmica da bi mogao detaljnije analizirat.
Ne sviđa mi se što previše prolaze lopte u bunar. Dakle svaka lopta s nekih 25 metara predstavlja opasnost za zgoditak. Dakle krug lagano i uvijek šansa. Ili L1 + trokut. To nisu nabacivanja tipa dugačkih lopti s centra nego baš poluvisoka ubacivanja s 20-25m. I to ne ubacivanje sa strane tipa skraćenog kornera nego bilo otkuda i onda napadač nešto "iskrlja".
Poslano sa S6 kante
Slavlje ko slavlje nis posebno, fora prva 2-3 puta i onda je zamorno jer je samo jedna animacija.
Probao sinoć kao i svake godine demo. Igra je potpuno različita od FIFA-e, puno više casual i user friendly što nije loše nego je samo drugačije. Izgleda dobro, osim publike koja je kao i uvijek ko na sprovodu sva siva i u tami bez detalja. Travnjak mi se sviđa više nego u prošlogodišnjem izdanju, animacije mreže kod golova se i dalje ne mogu mjeriti sa onima iz FIFA-e. Što se igrivosti tiče sve je puno brže, jednostavnije i arkadnije nego u FIFI, strašno me smetaju jedino udarci izvana koji s kim god da pucam iz kakve god situacije fijuču oko gola ko da sam loptu iz topa ispalio. Zvuk standardno prosječan u odnosu na konkurenciju. Sve u svemu djeluje jako dobro, ako netko želi odigrati atraktivnu i ne previše zahtjevnu tekmu apsolutno prvi izbor, a za one željne nogometne simulacije tu je kao i prošle godine FIFA.
Bez da ulazim u bilo kakve rasprave ali nazivat fifu nogometnom simulacijom je ravno samoubistvu iz zasjede. Kolicina gluposti koje se u fifi mogu vidjeti nadilazi i Goal 3 i sve inacice fudbala sa NES-a. Marketing je cudo i ne ulazu bezveze sve najnaprednije kompanije svijeta najveci iznos novca u marketing, jednom kad ubjedis kupca u nesto, nema sanse da ce mu njegov zdrav razum preovladati.
Ali fifa i simulacija : :
Ne veličam FIFA-u kao simulaciju nego uspoređujem sa PES-om prema kojem je FIFA simulacija htjeli mi to ili ne htjeli.