Prika Ja jedva cekam da zaigram,lani sam tri pes-a i toliko fifa popusio zbog fantoma i bez nogometa sam skoro 7-8 mjeseci,bas jedva cekam da izadjeSent from my iPhone using Tapatalk
Torla Ja jedva cekam da zaigram,lani sam tri pes-a i toliko fifa popusio zbog fantoma i bez nogometa sam skoro 7-8 mjeseci,bas jedva cekam da izadjeSent from my iPhone using TapatalkJoj da, baš si bio pegula s nogometom prošle godine...
Prika Haha zato ove godine ide pes,joj nabrijan sam strasno!fata kad te uhatim online naje.. Si Sent from my iPhone using Tapatalk
fatamorgana Haha zato ove godine ide pes,joj nabrijan sam strasno!fata kad te uhatim online naje.. Si Sent from my iPhone using TapatalkHehe, vidjet cemo ko ce biti heban :-P
Prika Hahahaha,ja ti u pesu nikome ne priznam da je bolji,tj ako jesi dodjemo jednog dana do toga da vise nisi!Sent from my iPhone using Tapatalk
Fico Jedva čekam... Igra mi se nogomet, a ako je suditi po 15-ici onda će ovo biti odličan nogomet :)
voltriz I ja ovo nabavljam prvi dan, jedva cekam demo. PES 2015 je imao mana ali je bio najbolji izbor od ponude, cisto sumnjam da ce i ove godine biti drugacije.
montoya Ak zbog niceg, onda zbog cijene!Ovo kaj EA dela na nasem EU Storeu je sramotno.Bas njihove igre MORAJU biti po 50-100kn skuplje, ma da...Jos nisam videl nikaj ni od jedne strane, badav se bi nadal, s mozda nebum imal mogucnosti nabaviti.
mirza Igrao sam demo na Gamescomu i ovo ce sigurno biti day one za mene. Igra ima toliko ludih animacija koje djeluju tako realno. Maroon i ja dok smo igrali, stvorio se red i likovi iza nas su s toliko emocija ispracali animacije i poteze, kao da gledaju pravu stvar. Jedino sto mi je negativno zapalo za oko su golmani koji i dalje znaju na momente glupo reagirati da ti bas pokvari gust (sut s 20+ metara brani nogom, hello?!).
Flipper Sutra demo stiže pa ćemo i mi obični smrtnici isprobati. Nadam se da će mi se svdjeti jer FIFA-u ne mislim ove godine kupiti.
mirza Sutra demo stiže pa ćemo i mi obični smrtnici isprobati. Nadam se da će mi se svdjeti jer FIFA-u ne mislim ove godine kupiti.Ma hoce 100%. Igra je igrivija nego ikad. Fifa je reciklirana 15-ka sa zenama.
pugynho U koliko bi sati otprilike mogao biti demo... na nasem store-u... jer vidim na brazilskom ga vec igraju...
fatamorgana Ma animacije su meni ne bitne,samo gameplay. Golmani su prosle godina bili ok,ali R2 je overpowerd udarac i to nikad ne brane. Ima udaraca i u pravom nogometu s 20m koje se brane nogom pogotovi oni kad naglo lopta padne (lelujavi) ili ti ga dva puta kvadrat na PES s tim da je drugi taman prije udarca.
pugynho Odigrao jdno 10tak tekmi... i po meni ne vidim nista novo.... i to mi se svidja jer ga mogu igrat.. u nekim udarcima povratna pa shoot lopta leti ko raketa.. ;) isto tako sudac ne svira vise svaki kontakt.. bas sam ih krsio i nista.. sve u svemu igrat ce se.. ;)
chono7 Zašto onda kupuješ 2016 ako je ista igra? Zar nije jednostavnije napravit adekvatne transfere i to je to.