Da ja sam sto puta razmisljao o tome ali jednostavno nemogu garantirat da cu stalno bit na raspolaganju,odusat nebi nikad ali nekad jednostavno nemas vremena

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa dobro nismo tako strogi dosta smo fkexibilni sto se toga tice samo da se najavi, ima igraca koji ne mogu igrat odu na put ili nesto sl. kad se vrate pohvataju zaostatke.

Jeli se moze neznam npr.sad mjesec dana ne igrat nista i onda organizirat u par dana zaostatak?
Mislim cisto bezveze pitam

mogli bi mi koji cemo nabaviti pes za ps4, ove godine napraviti neku malu mini Forumsku ligu... :) i pobjednik osvaja :) ??? sve zavisi koliko nas bude i ako bude zainteresiranih :)
Ja sam ZA. Samo da Konami napravi funkcionalan online, odnosno servere i pičimo. 

mogli bi mi koji cemo nabaviti pes za ps4, ove godine napraviti neku malu mini Forumsku ligu... :) i pobjednik osvaja :) ??? sve zavisi koliko nas bude i ako bude zainteresiranih :)
Ja sam ZA. Samo da Konami napravi funkcionalan online, odnosno servere i pičimo. 
Na Xbox-u radi online bez problema u nativnoj 720p rezoluciji 

Ma nikakav expert ni nista napravit cemo mi ovdje malu ligicu.. ja cu se za sve pobrinut... itd itd samo da pes izadje i da bude normalan game play...

Veseli me ovo izdanje :)15-ica mi je bila ugodno iznenađenje, stvarno zarazan gameplaySamo im fali još poraditi na prezentaciji same utakmiceŠto se licenci tiče, to se sredi ko i uvijek --> option file

Jeli se moze neznam npr.sad mjesec dana ne igrat nista i onda organizirat u par dana zaostatak?
Mislim cisto bezveze pitam

Mjesec dana je puno ali za pravog covjeka kao sto si ti sve se moze sredit  ;-)

Haha sto me navlaci,do kad su prijave?i kojim nacinom se bira klub?

Sve se mozemo dogovorit... mozemo izabrat npr ligu petica.... tipa engleska.. i ako nas bude cca 10 uzmemo 10klubova iz te lige i random izvlacimo klubove ... tako da ne bude tipa 2 ista kluba.. u cijeloj ligi... to je jedan nacin po meni najposteniji... a drugi moze biti svi uzmemo klub koji zelimo i picimo.. znaci prljava liga.. ;)

uzmemo 10 klubova iz te lige i random izvlacimo klubove
nije baš najpošteniji način, neki će onda definitivno biti u prednosti.

možda je najbolje uzeti recimo 10 klubova s otprilike jednakih karakteristika, pa se onda random dodjeljuju sudionicima lige.

zasto nebi bilo pošteno... ??? to sta ce netko recimo imat barcu a netko drugi malagu?? primjer? :) ako se pes zna igrat onda i sa manjim klubom pobjedjujes velike! ali kazem sve cemo se dog... mozemo uzet iz svake lige 2-3 top kluba! i sve zavisi koliko nas bude podjelit random klubove! tako da ce svi onda imat jake klubove :) posto sam siguran da nece biti vise od cca 10 clanova... to je minimalni broj! za ligu... ako nas bude toliko mozemo napravit 2 nacina lige- mini lige! dakle nema smisla da ligu rijesimo u jednom danu! lol . mozemo napraviti 2 mini lige po 5 clanova! igra svatko sa svakim 2x puta!! i prva 3 idu dalje! iz obje lige gdje se tada krizamo u 4-finale .. pa polufinale i finale.... mozemo napravit cca da igramo ovako iz zabave, free a mozemo napraviti da igramo u nesto cca svatko da 20 kn i za to se moze kupit neka mini igra sa psn-a.... :) ili jednostavno igramo za zabavu.... :)

Haha sto me navlaci,do kad su prijave?i kojim nacinom se bira klub?

Nisu jos prijave u 9 mjesecu ce biti, bude zdrijeb za redoslijed biranja s tim da su najjaci klubovi zabranjeni.

Zato sto ti onda prvenstvo ne bi bilo jednako...u Fifi kada se organiziraju turniri onda se stavi u pravilo primjerice da se igra SAMO sa klubovima do ne znam 4 zvjezdice od njih 5 pa nek svatko uzme klub do 4 zvjezdice jačine ili kvalitete pa bude pošteno...

Zato sto ti onda prvenstvo ne bi bilo jednako...u Fifi kada se organiziraju turniri onda se stavi u pravilo primjerice da se igra SAMO sa klubovima do ne znam 4 zvjezdice od njih 5 pa nek svatko uzme klub do 4 zvjezdice jačine ili kvalitete pa bude pošteno...
bitno je kako ti igras a ne jacina kluba! i sa 4 zvjezdice imas klubova koji su duplo jaci od nekog drugog kluba sa 4 zvjezdice... ali ima joj dosta vremena sve imam vec u glavi kako i sta pa kad dodje vrijeme biti ce-te obavjesteni!

15 dana kasnije

1080p na Xbox One  :

https://twitter.com/Adam_Bhatti/status/623864092072218624

6 dana kasnije
5 dana kasnije

Ako netko ima volju igrat ligu na PES16 (PS4) može se prijavit ovdje:

http://www.pes-expert.com/forum/prijave-za-natjecanja/257-prijave-za-novu-sezonu-pes2016?start=6#2743

Demo 13.8.

http://www.pesfan.com/blog/2015/08/03/pes-2016-demo-date-announced/

Sto se tice one lige... sta cemo napravit.. ako ce biti ko prosle godine... moramo svi uzeti istu regiju igre... da nebi bilo da svi imamo razlicito...  pa niko sa nikim ne moze igrat.. jedva cekam taj demo... da vidi. Na sta lici sad..;)

Sto se tice one lige... sta cemo napravit.. ako ce biti ko prosle godine... moramo svi uzeti istu regiju igre... da nebi bilo da svi imamo razlicito...  pa niko sa nikim ne moze igrat.. jedva cekam taj demo... da vidi. Na sta lici sad..;)
To se još ne zna rekli su da će objavit na Gamescomu moguće da bude region free za razliku od prošle godine...