16 minuta gameplaya, ovako na prvu čini mi se jako sličan PES15 ali treba probat....

http://www.ign.com/videos/2015/06/16/pes-2016-first-gameplay-demo

15 dana kasnije

Ono što me pravo raduje jeste edit mode. Evo kako izgleda u PES-u 2016

https://www.youtube.com/watch?v=ETtuqzLdNkU

:

Ja s velikim uzbudenjem ocekivam novi pes16 pogotovo jer su s 15 jako napredovali ali ono sto me brine su ocajni serveri koji mi unistavaju draz za igrom. Inace da li ce biti regional lock?

Ne zna se jos nadam se da ce na gamescomu to objavit.

Meni samo treba bolja odbrana, napadac te moze da valja na koju god stranu hoce i bez obzira o kojem se napadacu radi ti si jednostavno nemocan. Da naglasim da ne koristim R2 tipku odbrani, smatram je teskim cheatom jer se na taj nacin moze da zaustavi svaki igrac sa najslabijim odbrambenim. Gdje im je pamet bila kad su to radili, mozda kod EA sportsa

Jel se vraća stari oblik master lige?

Ja jedva cekam iako mislim da nema puno pomaka

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hahah isti sam, svake godine.

Najgore je sto ti unaprjed znas da je to isto ko i lani i da ces se i razocarat ali ne!!!srce je jace!!

Najgore je sto ti unaprjed znas da je to isto ko i lani i da ces se i razocarat ali ne!!!srce je jace!!

Pa...jbg realno.

Ja i Mirza uzimamo PES ove godine pa nek ide sve u qratz Ovo do sad što sam vidio obećava + edit mode na PS4 = pun pogodak

PES se uzima svake godine pa nek ide sve u qratz. :-P

Ja i Mirza uzimamo PES ove godine pa nek ide sve u qratz Ovo do sad što sam vidio obećava + edit mode na PS4 = pun pogodak
Tako je. Ne podrzavamo obucene zene u igrama (Fifa 16). :-P

Haha ja mislim da su ispaljeniji ovi sto igraju pes nego ovi sto fifu pice!!cini mi se stara skola i nitko neda na tu igru iako se svake godine razocaramo!

Ako ove godine uopće budem nabavljao nogomet PES nabavljam. FIFA me je već 2 godine razočarala a ove godine čak nešto i ne kenjaju da su poboljšali (osim ženskog nogometa) tako da PES ima prednost svakako.

mogli bi mi koji cemo nabaviti pes za ps4, ove godine napraviti neku malu mini Forumsku ligu... :) i pobjednik osvaja :) ??? sve zavisi koliko nas bude i ako bude zainteresiranih :)

Ja sam za,pobjednik dobiva pes 2017?!

budemo o svemu pricali i dogovarali kad dodje pes 16 :)

Ako vas zanima igranje online liga mozete na pes-expert.com ali samo ozbiljni igraci ne neki koji ce odustat usred sezone.

Da ja sam sto puta razmisljao o tome ali jednostavno nemogu garantirat da cu stalno bit na raspolaganju,odusat nebi nikad ali nekad jednostavno nemas vremena