To kaj si dobio penalty ne znaci da moras odma tu stat gdje jesi. Vozis malo dok ne dođes na mjesto gdje je sigurno i gdje neces ometat druge bez obzira kaj si ghost.
Evo bas maloprije na dragons trail me lik iso sa vanjske strane zavoja prelazit (znaci desne) dok sam ja motao ful u lijevo i pogodio sam ga jer je moja jedina moguca putanja bila do desnog ruba staze, on je izletio i on je dobio penalty. Iso je prelazit u nemogucoj situaciji i igra ga je za to kaznila makar je on izletio sa staze.
Bitna su vremena koje dobivas na stazama, a ne sati. To je potpuno nebitna stvar.
Igram i ja GT jos od prve igre pa me tek ova igra natjerala da stvarno naucim staze i imam dobra vremena na njima.
Ocito da ne znas De La Sarthe kad dobivas penalty za izlaz van staze. Tvoje misljenje dal je to trebao bit penalty je nebitno. Vjezbaj stazu i znat ces kuda mozes ic, a kuda ne. Doznat takve stvari za vrijeme utrke nije bas najbolje
Ja biram utrke koje igram.
Gr.1 ne igram jer sam spor za to.
Gr.2 igram na svim Kyoto stazama, Lago Maggiore, Dragons Trail Seaside/ Gardens (vrhunska staza), Suzuka, Brands Hatch.
Gr.3 isto kao Gr.2
Gr.4 + Interlagos ponekad i Mount Panorama
Igram tamo gdje vecinom znaju bit dobre utrke.
Na Monzi ne igram jer tamo zna bit kaos
De La Sarthe ne poznam jos dovoljno dobro da bi se upustao u to (treba vjezbe, jel)
Ovale ne igram uopce, ne kuzim zakaj to uopce postoji.
Willow springs zna bit oke, no ne sjeda mi staza
Volim igrat utrke koje traju oko 10 krugova. Znaci gdje potrosnja goriva i gume ulaze u obzir.
Gledam ekipu na YT koji igraju Forzu 7 koja nema penalty sustav i tamo se zna dogodit da u prvom zavoju bude sudar od 20 automobila
i par njih leti po 10m u zrak. Ekipa misli da igra bournout haha