Preksinoć rekoh idem odvoziti par utrka. Vozili neku japansku stazu, ne mogu se sad sjetiti imena. Zavoj je udesno, mrvicu sam prebrzo ušao u njega i zanese mi strađnji kraj van staze na lijevu stazu možda za širinu kotača. Dakle nisam kratio zavoj, već sam baš na suprotnu stranu izašao van staze sa 30cm. Bum 4 sekunde penalty. Molim? Nakon toga, nemoguće maklnuti penalty, morao sam na ravnicama gotovo zakočiti da bi vrijeme krenulo dolje. Pa jebem ti mater. Nakon toga sam par puta baš namjerno vrtio guzicu van staze na suprotnoj strani od zavoja, svaki put 4 sekunde kazna. Dakle jebena me igra sad kažnjava i kad izletim van. Shvaćam da kažnjavaju kad se presječe zavoj, to mi je super. Ali kad te jebeno kažnjavaju, jer si izletio van? Pred sam kraj, branim ja zadnje mjesto svoje i u zavoju kojeg sam prolazio sa vanjske strane me frajer namjerno zabije u bok i izgura me van. Dakle puni T-Bone šut u mene...5 sekundi kazne! Samo sam se posprdno nasmijao, upalio mikrofon i izdjelio igri i vozačima sve što postoji na balkanu. Srećom pa me nitko ne može čuti, ali to je moralo izači iz mene.
Sljedeća utrka poboljšam si ja kvalifikacijsko vrijeme i u utrci završim peti negdje...doslovce sekundu prije dodjele EXP i milja dobijem poruku od igre da sam diskonektiran sa interneta i da odjebem. Pogledam, internet radi, igre se skidaju sa Stora, bilo bi i njima error da šteka net. VIše me nije htjelo pustiti u igru.
GTS je dobra igra, ali penalty sustav im je najveće govno koje postoji u igrama. To govorim od prvog dana i to ću i dalje govoriti...jebeno smrdljivo govno.