Nema master zbilja smisla raspravljati. Znači igra mi se ponovo neka sadržajna karijera i izlazi novi gran turismo, a ti meni predlažes da igram nešto što sam igrao prije 10 I više godina. To ti je koda nekome tko kaže da je kampanja u drugom codu bila taman duljinom i kvalitetom, a izlazi novi CoD i on je razočaran trenutnom u tom novom, ti kažeš da igra onda cod 2. Daj čovječe, jel se slušaš? Dakle imam nade da će se kroz godinu dana nakupiti sadržaja i tada vidim mogućnost kupovine igre pod uvjetom da bude tako.
Nemam ništa protiv fanbojeva, ako na to ciljas, ali se sa istima nema svrhe raspravljati. Mene boli briga kako se koja igra zove i za koju konzolu izlazi. Ali sam siguran da je Forza u pitanju prvi bi neki od vas popljuvali sve živo i neživo.
To je sve u tvojoj glavi. Posto se pozivas na fanoboye znaci da nemas nikakve druge argumente i pao si na taj najnizi pokusaj.
Ja velim da, ak vec bude kampanja treba napravit dobro i zanimljivu kampanju, a ne onakvu kakvu smo imali 2004. godine. jer mi se neda vozit sa Suzuki Alto Works dok ne skupim lovu za starog rabljenog Lancera pa da bi onda s njim grindal da kupim nekaj normlano..itd...
I igrat utrke tipa taj Lancer protiv Toyote Yaris i slicno gdje ih ostavim sve za jedan krug u utrci od 3 kruga.
Zasto vozim sa Lancerom protiv Yaris ? Zato je trebam grindat da kupim drugi auto.Zanimljivo nema kaj.
Sa Forzom nemam problema osim microtransakcija, a PCars 2 se bojim radi prve igre oko koje se stvorio hype isto kao i kod ovog novog nastavka pa na kraju je to meni sve slabo bilo.
Jaki sam ti ja fanboy, a nit nemam PS4 vise, a kamoli da sa kupio igru.