Evo zavrsio i trial. Ja san se bas zabavio i jedva cekam full igru da se izgustiran na svim stazama.
Prezentacijski je ovo klasa za sebe. GT ima taj nenametljivi izgled, nema forsirsnja s tresnjom kamere i slicnih glupsti.
Meniji su zgodni i fluidni. Igran s kontrolerom i nisan imao nekih problema s upravljanjem.
AI je definitivno bolji iako u nekim situacijama zna zastranit ali nista strasno. Penaliziranje je dobro, a drago mi je sto ces donekle biti obiljezen ako si prgav vozac. Karijera je definitivno tanka ako je sudit po trialu, tu nema rasprave. Ne smiju se igrat s tim jer ocito ima dosta onih kojih online bas ne zanima a karijera im je bas bitna. Razumio bi sve da ovakva igra sto se sadrzaja tice bila vani na pocetku generacije, ali PS4 je vani vec godinama.
Valja ce brzo dodavat sadrzaj u obliku novih misija, auta, evenata itd. Meni osobno je ovo sasvim dovoljno za pocetak, uz karijeru kakva god je bacit online kad se nade dobra ekipa. U GT6 bi se svaki tjedan zabavljao s eventiama. Valjda ce nesto slicno bit i u GTSu.
Zamjerka iman na mali izbor auta, najvise me iznenadilo sto nema nekih legenarnih japanskih klasika. To ce se valjda brzo ispravit.
Zazelio san se GTa, pa ce i ovakav polu nastavak sasvim dobro posluzit.
Podrska bi nakon izlaska trebala biti dobra, mikrotransakcija kazu nece biti. Druge trke me ne privlace vec godinama tako da se igra odma kupuje.