Fritz
Imaju jedino G29 tj. G923 koji su onako...ja ih ne bi preporučio.

Radije ovaj novi Thrustmaster 248 ili T300, a ako želiš nešto žešće onda Fanatec DD ili Thrustmaster T-GT.

Nexus Jedno vrijeme sam ozbiljno zagrizao za nabavku volana za GT, Dirt 2.0 i Project Cars 2.
    Gledao sam dosta recenzija u preporuka. Većina ljudi koji se bave sim racingom preporučuje G29 kao dosta dobar entry model.
    T300 je definitivno dosta bolji jer koristi belt sistem koji je dosta jači i kvalitetniji od gear sistema koji je u G29.
    Ali je blizu 1000 kn skuplji.

mislio sam da je Logitech kvalitetniji, ali dobro ako bih isao na Thrustmaster T300 mozete li mi malo pojasniti tu prednost belt sistema koji je u prednosti u odnosu na G29 ili G923, i ako moze koje su priblizne cijene ovih modela

Fritz Ne razumijem se najbolje pa me nemoj držati za riječ ali shvatio sam ovako:
      Logitech G29 koristi zupčanike a T300 remen da bi simulirao povratnu silu tj. otpor volana.
      Navodno je sistem remena bolji od zupčanika i osjećaj vožnje je realističniji, mekši, povratna sila preciznija itd.
      Tako kažu neke recenzije dok druge kažu da je razlika između T300 i G29 jako malena tj. da sistem zupčanika u G29 skoro jednako dobro simuliraju povratnu silu tj. force feedback.
      T300 košta oko 3000 kn
      G29 košta oko 2000kn
      A nedavno je Thrustmaster izbacio novi model T248 koji košta oko 2700 kn. Navodno da je dosta dobar za te novce.
      Gle, na YouTubeu imaš puno recenzija, usporedbi itd.
      Volan nije jeftin i ne kupuješ ga svaki dan. Uzmi si vremena, prouči malo modele, pogledaj rece, usporedi i vidi šta ti odgovara.
      Čak sam vidio dosta videa gdje direktno uspoređuju T300 protiv G29.

Logitech G923 i G29, u biti je gotovo isti volan, jedino je G923 noviji model ?

Fritz
        Sve isto. G29 je isti kao G27, a G923 je isti kao G29...

Već 10-12 godina furaju identičan volan. Mislim, pouzdan je, ali nije vrh tehnologije i feelinga.

Danas novi update v 1.67

ipak 04.03.2022. 😀

Fritz

Ako skinem svoje klaunske postole na trenutak i poželim biti Stvarna Osoba . . . onda moram reći da je ovo najslađih, najnostalgičnijih, najispravnijih, najluksuznijih i najemocionalnijih dvije minute i trideset i četiri sekunde video formata ove godine.

Na kraju svega: lijepo je znati da svakodnevne molitve nisu bile uzaludne, Kazunori . . .

Fritz Ništa se u gamingu ne isplati. Ako ćeš vozit, uzmi. Lako prodaš.

Nekada na ps3 sam bio aktivan na gtsurgeons forumu, vidim da tamo vise nema aktivnosti, skuplja li se ekipa na nekom drugom forumu ?

10 dana kasnije

poznate i cijene u prednarudbi, GT7 za PS4 Standardna verzija 529 kuna

za PS5 Standardna verzija 599 kuna

i Deluxe verzija 749 kuna

Mnogo brate, bit će popusta a bit će i popatchana za neko vrijeme.

8 dana kasnije

ima li netko info za sljedeci tjedan koje su "Daily races" ?

2 mjeseci kasnije

Nakon 620 sati i sluzbeno sam rijesio 100% GT Sport. Ali naravno, Online se nastavlja igrati dok god mi se bude dalo.