KruxZhlajfa Je vam se čini da je 60 FPS igra? Ak je svaka im čast, to će uvelike pomoć za tu igru! Kako će bit skakanja!
skyr3xx Ako je 60 FPS u 1080p na obje platforme, svaka čast, sad zamislite ovo igrati na 21 monitoru u jedno 144fpsa sa FOV povećanim na max. Pa to trčanje bi izgledalo bolje nego u pravom životu
KruxZhlajfa Al mi onaj video ne izgleda ko da je PS ili XB, već PC.Nema veze.E vidiš to nisam razmišljal...Niš sad čekat gameplay!
KruxZhlajfa Izgleda mi fantastično, no free running mi se čini većim dijelom istim... Vjerujem da su napravili dost izmjena ali ono čemu se nadam da nisu pojednostavili kontrole!
skyr3xx Igra izgleda nevjerojatno dobro. Prošli su me trnci u par trenutaka, kako samo combat fluidno klizi, vizuali su jbno nevjerojatni, dizajn likova...pa ja neću imati ni prebijene pare u 2016.
bistric Ja sam odusevljen igrom. A prvi dio mi bas nije sjeo. Mislim da je to zbog Dying Lighta, ta igra mi je omilila parkour iz prvog lica. Evo ovih 5 minuta mi je prodalo igru, sigurno je na listi za igranje u 2016.