Daj nominirajte, šta glumite. Neće valjda neki znalac pobijediti kao npr. Emilijo ili ned'o bog ja.
12.2017. Vrućih 25 | Nominiranje člana godine
Kupit cu botnet da izglasam heata.
danex83
:
Daj nominirajte, šta glumite. Neće valjda neki znalac pobijediti kao npr. Emilijo ili ned'o bog ja.OK.
Nominiram kolegu Emilijo
Glasam za Blade i mene zanima je li singleEj ej ej, ja sam prva pitala, dibs. Nije u redu od tebe.
ThaUrban kakav si ti saljivđija
Heat
Evo da i ti dobijes jednu nominaciju.
WooddieBone je rasturio ove godine. Stvarno zna dečko o čem priča i relevantan je skroz.
Od komedije do filozofskih rasprava. Lik ima sve.
Ma salio se ja, glasao sam za Blade da vama pomognem ;-)Glasam za Blade i mene zanima je li singleEj ej ej, ja sam prva pitala, dibs. Nije u redu od tebe.
Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk
Ma salio se ja, glasao sam za Blade da vama pomognem ;-)Imaš jedan mig i pištolj od mene. Vidi se tko je pravi wingman.
Emilijo ima dva glasa. Ajmoooooo!
Kad već moram samo jednu osobu,onda nek to bude WoodieBone.
Slažem se s gotovo svim njegovim komentarima u valjda svim temama,bio je super na okupljanju,Chono7 ga je na forumu opisao kao Boga i Isusa nakon okupljanja.
I najvažnije od svega,Mass Effect Andromeda mu je super.
evo glasam za Emilijo treci glas.
Koji ste vi fegeti, pa ovo je NOMINIRANJE. Svatko može dobiti samo jedan glas, kasnije ide glasovanje.
Čovjek je napisao da je do 28. nominiranje. Prema tome pola ovih tu odpada i gospodin Emilijo ima velike šanse pobjediti. To što je on Fenix zaboravio šta je napisao je druga stvar. Prema tome treba odbaciti ove koji su nominirani poslje 28. Prosto ko pasulj.
Prije da je odgodio jer nitko normalan nije nominiran.
evo vam, http://www.ffa.hr/forum/vrucih-25-clan-mjeseca/12-2017-vrucih-25-glasovanje-clana-godine/
javite ako tko fali
Znam da je malo poražavajuće za ove što se drze za naj članove, ali takav je život.
Jel to namjerno nema Emilija
emilijo je pod banom i ne istice mu dok traje glasovanje
emilijo je pod banom i ne istice mu dok traje glasovanjeKakve to veze ima što je čovjek pod banom? Glasamo za člana godine i mislim da ne bi bilo u redu da ga se zbog toga ''eliminira''. Pa nema čovjek permu.
Onda bi možda bilo najbolje da FFA administracija sama odabere 5 članova od kojih ćemo mi izabrati onog ''najboljeg'', kako to obično i bude kod glasanja na ovom forumu (za igru godine, recimo).
''Fair'' for all, jelte.
EDIT:
Da pojasnim svoj sarkazam - ne napadam tebe, kolega viper89 , niti bilo koga iz administracije, ali očito je da se čudne stvari dešavaju na forumu zadnjih dana i da par njih koji jedva da nešto i napišu konstantno cvili i zanovijeta.