Sjećate li se naših Vrućih 25? U 2016. godini smo svaki mjesec izabirali člana mjeseca kojima bismo zatim postavljali 25 pitanja. Bilo je tu onih normalnih, poput pitanja o omiljenom jelu ili filmu, ali bilo je tu i onih provokativnijih (i poželjnijih) o seksualnim preferencijama itd. Nakon takvih devet mjesečnih natjecanja forma se izlizala, pa smo uzeli pauzu od zadnjeg odabira od nekih 15ak mjeseci. Nismo dugo birali, postavljali pitanja i odgovarali, pa 'ajmo sad pokušat odabrat člana godine koji to najviše (ne)zaslužuje.

Tko će kao član godine odgovarati na Vrućih 25?
Na vama je da odlučite.

Pravila izbora za Člana Mjeseca pročitajte OVDJE.

Prethodne članove mjeseca te njihove odgovore možete pogledati ovdje:

11.2015. - viper89
12.2015. - Fenix
01.2016. - maximalni
02.2016. - Tuhy
03.2016. - Veigue
04.2016. - Blade
05.2016. - FicoLegend
06.2016. - Zero
07.2016. - ZoNTrA

U ovoj temi svaki član ima pravo nominirati jednog člana, za kojeg misli da je zbog nečega zaslužio biti Član Godine (poželjno je napisati razlog). Jedan član - jedan glas. Jednu osobu se ne smije nominirati više puta.

28.12. otvara se glasovanje između ponuđenih prijedloga.

Išao sam reć Veigue ali već je odgovorio na jedino bitno pitanje ;_;

A sad ne mogu reć Fensi, jel? Onda resident_evil. Mora i on bit vruć tu i tamo.

K.

Nit manje, nit više.

(Densetsu rezerva, samo što nije pretjerano aktivan)

CroZac, zbog "idem doma u 11" izjave na okupljanju pa je ostao do 5 ujutro.

Razmišljam si izmedju Emilijo i Raziel, ali količina fenbojizma je presudila. Glas ide Emiliju.

Previše je nefer izdvojiti samo jednog člana, u moru dobrih i kvalitetnih članova, od kojih svako ima svoj poseban udio u ovoj zajednici.
Kako pojedini Moderatori sa kvalitetnim i uvijek dostupnim upravljanjem foruma, portalovci koji pišu sjajne članke, tako i pojedini forumaši koji su jednostavno šlag na tortu sa kvalitetom postova.
Svi su to članovi, tj. korisnici sajta koji doprinose jednom zdravom razvoju virtuelne zajednice.

Ali već kad se mora izabrati jedan, odabrao bi Yakuza_stinger jer mi je tokom cijele godine njegove članke uvijek bio gušt za čitati, uz brojne pristojne i smiješne rasprave u svim dijelovima podforuma.

Ne mogu se odlučiti tko je najveće njurgalo/mrgud foruma, da li je to Weky ili maverick pa ako ikako moguće, glasam za obojicu  :

Ja glasam za sebe.

Netko i to mora.

Ja glasam za sebe.

Netko i to mora.
Ti si već bio, nemere opet

Blade da ga mogu pitat jel single

Edit. Aww blade je bio

Ne ne, to je bilo za člana mjeseca, nije automatski i za člana godine. Polaskan sam i nadam se da ću biti odabran da odgovorim na pitanje.

Wolf

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

Ja bi vas tu hrpu doslovno nabrojao,ali se bojim da cu nenamjerno izostavit nekoga,pa bi time mozda uvrijedio pojedine clanove sto ne bi nikako zelio....ali svakako ima gro kvalitetnih clanova ovdje! :)

Glasam za Blade i mene zanima je li single