Dupli post, sorry.
Znači... Igram sa pyromancerom. Po prvi put. Ikad.
1. U desnoj ruci mač, u lijevoj Pyromancy Flame i shield koje mijenjam po potrebi. E sad, imam Astora Sword kojeg nisam puno dizao (tek na +2 jer ne farmam Shard-ove, a i Pyromancy Flame sam dizao) i stavio na njega Raw gem da mi se ne scale+a po STR i DEX koje ionako ne dižem. Crystal Sage je sprdačina kad igraš sa tankom, ali ova ranjiva djevojka prima puno demiđa od njega pa sam ga za sada preskočio i nastavio u onaj dio gdje treba ugasiti 3 vatrice. Tu sam ubio nekog crnog viteza i pokupio Dark Sword. E sad, možda mi se čini, ali imam neki feeling da sam čitao dosta o tome kako je to kul oružje, iako mi se početne statistike čine slabijima od onih na Astora Swordu. Da li da i dalje koristim Astora Sword ili da se prebacim na Dark Sword? (Usput rečeno, ne mogu ga još koristiti kako Bog zapovijeda jer nemam potrebne statistike dignute; Dark Swrod zahtijeva 16 STR ako se ne varam.)
2. Hoću li imati kakav penalty ako kod Andrea (pre)često mijenjam omjer Estus i Ashen Estus Flask-a? Trenutni mi je omjer 6 (6 Estus i 2 Ashen Estus), a u nekim područjima mi 5 više odgovara. Ono, ne bih htio svako malo trčati do bonfirea da se napune. Pitam ovo jer mi sa tankom Ashen Flask uopće nije trebao, niti sam ga koristio.
3. Je li dobro što dižem i Intelligence i Faith, ili sam se tu zajebao? Vidim da i jedno i drugo dužu magiju, pa ono...
4. Kako se ubrza casting time? Pretpostavljam da ima neki ring (ne želim guglati zasad), ali da li neke od ovih statistika utječu na brzinu castanja?
5. (Šećer na kraju) Kontam ne dizati VIT i držati equip load na 50-51% max. Ili mogu komotno ići do 70%?