Evo, prošao ja sinoć igru.
Friedu i Midira nisam prešao; ja za to živaca nemam. Velik dio igre se može tankati jer rolanje mi ne ide, pa čak i Soul of Cinder ako ste visoki level (uz Champion Gundyra, ovo je jedina borba gdje sam koristio biljke za bržu regeneraciju stamine, naravno u kombinaciji sa Chloranthy Ring) ali protiv Gaela ne ide.
Dobro, bit ću iskren, igru nisam završio jer nisam taknuo onaj zadnji bonfire, pa još uvijek imam mogućnost riješiti ova 2 bossa prije New Game +
All in all, Bloodborne mi je bio teži (što se same igre tiče), ali ovdje su me bossevi daleko više iživicrali. Dancer, Dragonslayer Armour, Lothric, Soul of CInder i ova 2 koja nisam prešao - sve drugo je zajebancija.
Što se Nameless Kinga tiče... Je li to neki bug u igri, ili mi se jednostavno posrećilo, ali lik uopće ne trči. Užasno se sporo kretao. Ima jedan napad kad skoči i udari svojim ''naelektriziranim'' kopljem, ali zbog distance koju sam držao nije mi ni mrvu demiđa napravilo. Tako da, sredio sam ga crossbowom i onim Sniper bolts-ima.
Great game, I rate 8.5/10
Još nekih 2 sata mi treba da se dvojka s torrenta skine, pa da i to probamo.