Jelash ti koda si namjerno otežavaš igru lol.
btw prije nego kaj odeš u consumed king's garden riješi yhorma i aldricha,pa cak možda i buraze.
Ne želim ti spojlat ,al ne želim da propustiš dva super opcionalna dijela igre tak da nakon kaj pobjediš bossa u CKG-u pažljivo istraži.
znaci missable su te lokacije?
Do jedne se dolazi od tamo(tamo je champion gundyr) ,a za drugu se tamo dobije svojevrsni kljuc.
Veigue
Taj boss je u consumed king's gardenu košto sam napisao. Tam od kud si pobjego i otišao u drugom smjeru u lothric castleu jer ideš prema grand archiveu ,pa poslje toga na borbu protiv buraza(mislim da si kukao zadnji put kad si prelazio o njima).
Ugl mislim da ideš totalno krivo jer ak nisi riješio aldricha i yhorma ti dijelovi igre ce ti bit bzvz jer ces bit overlevelan kad se vratiš tamo. Imo trebao bi se okrenut nakon armoura i riješit te dijelove,pa se poslje vratit u Lothric Castle.
Dark Souls je svojevrsni open world ,al u tim igrama uvijek postoji nekakav logicni progress route, recimo u jedinici nikad neces prvo ic u New Londo jer bi te silovalo iako je dostupan odma iz firelink shrinea.
edit
braca su nakon grand archivea u koji dođeš nako armoura,aldrich je u anor londu to je poslje irythila nakon kaj pobjediš pontifa.