OK. Imam 5 h igre, level 28 sam i došao sam na Road to Sacrifice lokaciju. Ide mi definitivno bolje nego kad sam ju igrao prvi put i mislim da ću ju ovaj put završiti. Pet pitanja:
1. Čemu služi Poise?
2. Čemu služi Item Discovery?
3. ''Onion knight'' iz Fensijevog potpisa mi je preživio u borbi protiv vatrene beštije. Kada ću dobiti njegov armor set?
4. Čemu služi covenant? (znam da se equipa tamo gdje i oprema, ali nikad nisam probavao)
(i šećer na kraju)
5. Zar zbilja u ovoj igri treba dizati samo Vigor / HP? (barem u ovom ranom stadiju igre)
1. Što veći poise, to manja sanša da te netko stuna/ošamuti udarcem. Ako imaš nizak poise, protivnik te može stunlockati i nanizati par udaraca zaredom, a da se ti ne možeš ni odrolati ili podići štit.
2. Sto veći item discovery to više ili češće mobovi dropaju iteme.
3. Negdje na 30% main storya, ja mislim.
4. Ako dižeš rank u određenom convenantu, možeš dobiti spell/ring/štit. (Ovo je ja mislim jedino bitno ako ideš na platinu, neznam inače čemu služe convenanti, osim možda nekog roleplaya u pvp-u)
5. Dižeš sto tebi/tvojoj klasi/stilu igranja najviše odgovara. Ja sam ispočetka dizao strength, hp, stamina, malo dex i 'equipload' ( igrao sam melee klasu)