Zbilja vrlo zanimljivo. Neočekivan podatak.
Moguće da bi se i Bloodborne jednako dobro prodavao na PC-u onda.
Šteta da se ne prodaju više na konzolama. Poput jedne FIFE ili COD-a, npr.
Dark Souls III
Konzolaši na aparatima 8) 8)
Još dodajmo i to da je prepare to die edition(1. dio za pc) tek nedavno došo na steam ,a prije toga je bio na šugavom games for windows...da je bio odmah na steamu vjerujem da bi pc imao i 50 %.
https://youtu.be/0Xph0TIwpi4
Lobos pod hitno treba DSIII lik nezna kak bi više prešo ,pa je neki dan igro DSI sa okrenutom kamerom na opacke
Svidja mi se ovo za "battle stance" ili kako vec , cisto da se izmixa stari "dark" gameplay.
Tesko da ce bit na razini Bloodbornea , tu je miyazaki bas ubio. Cisto zlato taj combat. Miyazaki je legenda.
Dark Souls 3 bu bil igriv na Gamescomu :
http://m.neogaf.com/showpost.php?p=172563041
Citam malo sad ds3 reddit i kolicina debila koji žele ovo ili ono iz BB-a implentirano u igru je zabrinjavajuce velika i jebeno me nervira.
Pa bilo bi dobro da neke stvari koje su dobre iz BB stave u dark souls
Citam malo sad ds3 reddit i kolicina debila koji žele ovo ili ono iz BB-a implentirano u igru je zabrinjavajuce velika i jebeno me nervira.Ke se brineš. Miyazaki će u DS3 implentirat neke dijelove iz borbenog sistema iz Bloodbornea.
Pa bilo bi dobro da neke stvari koje su dobre iz BB stave u dark soulsNebi jer to nisu iste igre(nije da mislim da je BB loš...igro sam neka dva sata i igra je fenomenalna samo nisam za mješanje)...ja želim da igra štoviše slici prvom nastavku koji je najbolja igra u zadnjih 15 godina ,al nažalost mislim da ce otic u drugom smjeru i ovaj nastavak ima potencijal da mi bude najmanje drag.
@master
Da i to me brine jer je borba zapravo najveca razlika između DS i BB.
Evo pa čitaj :
@master
http://www.gamesradar.com/how-dark-souls-3-combat-changing-post-bloodborne/?hootPostID=d0bb79889104f7063157b57840a895d5
Da cito sam to vec i to me smeta. Ja jednostavno želim DS 1 borbu.Evo pa čitaj :
@master
http://www.gamesradar.com/how-dark-souls-3-combat-changing-post-bloodborne/?hootPostID=d0bb79889104f7063157b57840a895d5
Znam da se ta želja nece ispunit ,al valjda mogu cmizdrit malo
Pricas glupostiPa bilo bi dobro da neke stvari koje su dobre iz BB stave u dark soulsNebi jer to nisu iste igre(nije da mislim da je BB loš...igro sam neka dva sata i igra je fenomenalna samo nisam za mješanje)...ja želim da igra štoviše slici prvom nastavku koji je najbolja igra u zadnjih 15 godina ,al nažalost mislim da ce otic u drugom smjeru i ovaj nastavak ima potencijal da mi bude najmanje drag.
@master
To se zove evolucija
Recimo Side step da stave to bi bio preporod
Naravno prilagoden za dark souls nesto sporiji i slabiji jer radit stalno roll za svaki napad je bezveze
Tocno sam znao da nisi igrao BB cim pises takve stvari. (2 sata ne znace nista) Bolje da bude kao Bloodborne nego dark souls 2
A kaj ak je necu evoluciju ? Ja hocu da bude ko 1. dio i to je to. Imam pravo na svoje mišljenje ti imaš pravo na svoje(a ja ga pritom ne nazivam gluposcu).Pricas glupostiPa bilo bi dobro da neke stvari koje su dobre iz BB stave u dark soulsNebi jer to nisu iste igre(nije da mislim da je BB loš...igro sam neka dva sata i igra je fenomenalna samo nisam za mješanje)...ja želim da igra štoviše slici prvom nastavku koji je najbolja igra u zadnjih 15 godina ,al nažalost mislim da ce otic u drugom smjeru i ovaj nastavak ima potencijal da mi bude najmanje drag.
@master
To se zove evolucija
Recimo Side step da stave to bi bio preporod
Naravno prilagoden za dark souls nesto sporiji i slabiji jer radit stalno roll za svaki napad je bezveze
Tocno sam znao da nisi igrao BB cim pises takve stvari. (2 sata ne znace nista) Bolje da bude kao Bloodborne nego dark souls 2
I da bolje da bude ko BB nego ko DS2 bar se u necemu slažemo.
Pa onda igraj prvi dio.
No neboj se igra ce bit slicnija prvom dijelu nego bilo cem drugom
Naravno nece bit ista..
http://www.youtube.com/watch?v=a85RKSByYjE
Pogledaj si ovo tj. poslusaj :)
Btw. ako ikako mozes odgiraj BB
Odusto od prvog na ng+6 u ToG...siluju me
Mislim da cu pocet ovaj novi SoTFS sa novim rasporedom protivnika cisto da vidim kak je. Dal su buffali/ nerfali oružja/spellove u Scholaru il je sve ostalo ko u zadnjem patchu sa Ivory kingom ?
Teško da cu prec BB jer nitko od frendova(koji bi posudili konzolu) nema ps4. Ko zna jednog dana definitivno.
Evo Dom nema straha, neke nove forice ali osjecaj je tu :
https://www.youtube.com/watch?v=vv-_7GhDnZ4
EDIT: zapravo cini mi se malo brze sad kad opet pogledam ali bit ce to dobro :-D
:
To je to, prodano :)
Daljnje materijale više ne gledam, i ovo mi je previše odspojlalo.
Ajme koliki bossevi!!
Nekako nisam zadovoljan viđenim. Čini mi se olakšano malo. Onog bossa izbjegava prelagano.
Odličan trailer, sviđa mi se gameplay, a posebno upotreba strijela. Backstab :!
Rulat će, podržavam brži gameplay. Samo se nadam da je to speedfreakanje u heavy armoru posljedica visokih statsa u str ili nečemu drugome. U svakom slučaju djeluje dinamičnije u odnosu na prethodnike, što je dobrodošla promjena. Kasnije uvijek mogu rimejkat DS1.
Ne znam zakaj podrzavate ubrzavanja, pa BB zamalo da nije DMC kad imas sekiru onu i izvedes kombo/transform :)
Poise mora imati jednu od kljucnih znacajki gameplaya.
No, bas je i sam DMC pravi primjer kak se podilazi masama.
Jos kad citam tvitove onih koji traze easy u DriveClub tour...
Joj daj sve je bolje od DS2 sistema skrivanja iza stita
BB ima bolji sistem borbe od bilo kojih sousla samo da jos malo izbalansiraju pistolje
Ovo mi se svida samo da jos uvedu neki side step
meni je BB meh i combat mi se nesvida
previse mi je mindless button mashing i histericno lupanje kad se stigne
vise mi se svida dark souls po tom pitanju al BB ima super atmosferu
nadam se da ce maknut Iframes iz igre kao kak su u DS2 i stavit nesto bolje jer ono je jednostavno glupo bilo, nema veze jel te nesto pogodi ili ne, lords of the fallen mi je tu super odraden
DS3 se cini jako dobar po tom pitanju, lokacije i ta nekakva atmosfera izmedu BB i dark soulsa 1 mi se svida
bossovi su cudo, jos se navodno i mjenjaju
ali smatram da definitivno igre trebaju imat neku vrstu tezine i selekcije jer jednom kad bum prestar da igram i brzo reagiram necu moc igrat to sto volim jer bu mi pretesko
to sto je opcija neznaci da je nuzno tako
covenant, jedan za tezu igru jedan za laksu, ko voli nek izvoli nesmeta se nikome
Igrao si ili lupas gluposti ?
BB je cisti souls combat samo brzi i moras biti klasicno souls precizan i perfektno imati kontrolu.
Kakav dmc i button mashin. Miyazaki je pogodio cisto zlato sa tim combatom i predobro je sto se vidi i u ds 3 gameplay ali opet ima svoj feel .. from svaki put je sve bolji i bolji a combat im je najbolji na trzistu.
Mindless histericno lupanje... Di si samo to izvukao.
Dobar trailer ali očekivao sam malo više. Drago mi je da će combat biti malo brži i bossevi se čini zanimljiviji nego oni iz DS II.
Sad sam 100% siguran da From Software nema jake stručnjake za napraviti dobru grafiku. Po meni bi se bez problema Bloodborne i DS III mogli vrtiti na PS3. Art je odličan i izgleda lijepo, ali ništa spektakularno.
Kad se sjetim da je Crytek rekao da će Crysis 3 biti next gen prije next gena. I da će dosta vremena proći da igre izgledaju bolje. Sad kužim da su bili u pravu.
Od izašlih igara po pitanju grafike jedino vau efekt ostavlja Order, Drive Club, Wticher 3 (jer je ipak rpg) i RySe. Drugo mi niš ne pada na pamet. Tek će od sljedeće godine stvari krenuti na bolje. Ali to je sramota jer su konzole vanka već skoro 2 godine.
Igrao si ili lupas gluposti ?Naravno da nije igro
BB je cisti souls combat samo brzi i moras biti klasicno souls precizan i perfektno imati kontrolu.
Kakav dmc i button mashin. Miyazaki je pogodio cisto zlato sa tim combatom i predobro je sto se vidi i u ds 3 gameplay ali opet ima svoj feel .. from svaki put je sve bolji i bolji a combat im je najbolji na trzistu.
Glupost na kvadrat
U BB posto nemas stita bas moras pazit kaj radis jos vise jer obrane nemas
Evo malo offscreena dema
https://www.youtube.com/watch?v=w3Lq_mNYy2k
16 minuta gameplaya.
http://www.ign.com/videos/2015/08/05/16-minutes-of-dark-souls-3-gameplay-gamescom-2015?utm_source=IGN%20hub%20page&utm_medium=IGN%20(front%20page)&utm_content=8&utm_campaign=Blogroll
Boss fajt.
http://www.ign.com/videos/2015/08/05/dark-souls-3-boss-battle-gameplay-gamescom-2015?utm_source=IGN%20hub%20page&utm_medium=IGN%20(front%20page)&utm_content=7&utm_campaign=Blogroll
Don't watch, don't watch...damn it.
Naravno da se ne gleda.
Trailer i ovaj offscreen su dovoljni za kupnju.
Ustvari, samo ime je dovoljno za kupnju :)
Po meni bi se bez problema Bloodborne i DS III mogli vrtiti na PS3. Art je odličan i izgleda lijepo, ali ništa spektakularno.Ovo izgleda sasvim ok, ne treba bit ko Order ili Driveclub u kišnim uvjetima.
meni je BB meh i combat mi se nesvida
previse mi je mindless button mashing i histericno lupanje kad se stigne
Pogledao sam borbu protiv bossa. Šef je prilično dobro dizajniran (i ime mu je maštovito), a lik je izdržao skoro minutu protiv njega. Dobro je vidjeti da je sve po starom.
Igrao si ili lupas gluposti ?probal sam i nije mi se dopalo jbg
nisam preso naravno nemam ps4 al to kaj sam igro me ostavilo podjeljenim izmedu zanimljivih ideja i MENI pre button mashy combata
neznam kak bi ga opisal bolje a nisam najbolji s rijecima tak da desi se
vise mi se svida dsrk souls 1 ili LOTF nego BB po combatu
mapa mi se definitivno svida, i kolko ce se igra promjenit bit ce poremecenih stvari za vidjet sto me veseli
samo da je depresivna i mracna igra ko prvi dio
Something to note about is that you have to hold L2 to use some of them and others preform an action instantly when pressed. The Longsword for example, you have to hold L2 or you cannot use it, and while holding L2 you can’t block, heal, etc. It makes timing important. The Axe on the other hand, has a Battle Cry of sorts (I think it is called “War Cry“) that seems to stun nearby enemies and is instantly cast.jos
-
The first thing that we all noted was what seemed to be a “Mana Bar“, a blue colored demons-souls-like bar in between your health and stamina. No spells were cast and it was never used, so we asked “What is this”, and the answer… “This is a WIP and may be a place holder”
-
L2 is “Arts/Parry.” You have two stances with your shield, offensive and defensive. Selecting offensive will cause you to use a battle art, rather than parry. From the loading screen:
Arts are unique to a weapon held in right hand or both hands. equip a kite round shield or wield two handed to perform arts. Some arts can be followed up with a special attack. Parries are exclusive to small shields in left hand. Follow up with RB for riposte critical.
-
There is a sword symbol under health bar with a number – this is the number of times you can use Weapon Arts, and so is like bullets in Bloodborne (only much more powerful!)
-
Poise may determine the length you are staggered when hit, not IF you are staggered, but this has not been confirmed, it was audience observation from myself and those around me.
-
Miyazaki wants knights to be strong characters again, having got weaker earlier in series. Knights will move differently when equipped with different weapons.
+ L3 jump option YES
+ Toggle-escape NO
+ Omnidirectional attacking YES
+ No access to inventory/stats menus, only settings menu
+ No humanity bar
+ DS1-style freethrowing of knives and firebombs back, can throw firebomb at your feet to catch roll-backstabbers
+ Knife tracks really tightly and flies fast, tracks strafers but not runners, you MUST react to knives in pvp to dodge them, can hit dogs running around with knives
+ Backstabs are instant, but you must be directly behind enemy, window is extremely narrow, no stabbing from the sides/45-degree angle
+ Poise-break seemed similar to DS1, but enemies had extreme hyper-armor (my note: this contradicts Fextralife's impression that all the enemies stagger easily, maybe a change in the version of the game played?)
+ DS1-style movement, "DS3 feels like an awesome DS1 DLC"
+ DS1-style stamina, running/sprinting cheap, battle actions very costly
+ DS1-style parrying, but you can only parry with small shields (buckler, target, small leather shield, NOT kite shield, other medium shields, etc)
+ DS1-style "instant" estus healing, chugging allowed
+ Kicking is improved, you can guard break and riposte off kicks
+ Jumping R2 can now also be activated while sprinting, while locked or unlocked, character does not stop to do the weapon animation
+ All weapon combos are strung together very smoothly, R1 L1 R1 is faster than R1 R1 R1
+ Weapon Arts is a combination of DS2's power stance and Bloodborne's charge attack systems, never required to use, forgot about it often, will benefit PVP more than PVE
+ Northern Warrior class's starting axe weapon art is a ground pound that stuns enemies
+ Bandit axe weapon art lights hands on fire and does a damage buff
+ Resting at a bonfire did not replenish weapon arts, but dying did
+ Weapon arts change based on stance, for example with shield/sword, if you L2 with shield out you will parry or do the shield's art (depends on shield), but if you two-hand the sword you will do the sword's art
+ Holding R2 does charge attack like Bloodborne
+ DS3 enemy AI is more consistent than in earlier games, DS3 enemy will punish you more for being aggressive
+ DS3 enemy pathfinding is extremely accurate, enemies will sprint around obstacles and find you if you try to cheese them
Nadam se da ce bit neka vrsta Dark Wood Grain Ring-a
sa i onda na to Havel Armor
Praise it!!!!