Nisam htio puno gledat po ovoj temi da si ne spojlam dok ne završim igru.
Jučer riješio zadnjeg bossa, hollow ending i to sasvim slučajno
Jel zadnji boss koristi napade ovisno o tome koja oružja si koristio kroz igru? Pomagao sam nekim likovima i kod nekih je rokao s magijama, kod nekih s lightening, negdje spear, negdje greatsword...baš imam osjećaj da mijenja oružja ovisno o liku
Nakon kaj sam završio vratio sam se u područje sa Oceiros, the Consumed King jer sam u svim tim putevima kroz igru na to potpuno zaboravio :
Zasad najteži boss protiv kojeg sam igrao mi je bio Champion Gundyr, ne znam koji k, ali lik ko da je izašao iz Tekkena.
Za prvi playthrough sam išao na quality build, završio na lvl 78, refined longsword +10 (thank you viper89 )
Sad malo uživam u invejdanju Ako je netko za PvP, slobodno nek se javi iako nemam PvP build
Tek kad sam završio igru vidim koliko se stvari može odigrati na drugi način, što se tiče NPC-a. Pojma nemam jesam li ih uopće sve uspio susrest u igri. Namirisao sam i kaj bi mogla bit druga dva endinga, ali možda se i varam. Malo mi je žao kaj nisam bio u dark Firelink Shrine prije kraja igre
Za kraj, jel se u NG+ prenose itemi koji se skupljaju za covenant i covenant rankovi? Brišu se samo Key items, jel da?
E da, igra je fenomenalna 8)