• Gaming Vijesti
  • Ghost of Tsushimi igrači na PC-u najviše zamjeraju to što je Sonyjeva igra

Jučer sam vidio da ekipa koja uvijek kupuje originalne igre iz Srbije posto ne može igrati Tsushimu zbog restrikcija, piratizira igru namjerno i može igrati sasvim normalno. I eto ga sad. Ponavljam, to nisu ljudi koji inače kupuju pirate.

Zero

Jedina pametna stvar koju su zapravo napravili sa cijelim spektaklom izdavanja ove igre na Steam lol.

Flipper to nisu ljudi koji inače kupuju pirate.

Flipperu moj pa ko to danas kupuje pirate 😆

Ja razumijem Flippera, nedavno mu je dijete razbilo Xbox pa ima još PTSP i ne zna na dane što priča od cijele traume.

PS stvarno rade neshvatljive odluke, ok zele linkat PC publiku na PSN to je sasvik ok i opravdano podrzavam 300%.Nemaju podsku u puno regija pa jebemu mater iskljuci taj link acc za te odredene regije zar je to stvarno toliki problem?

I ovo sad sa Tushimom kazu za SP dio igre netreba link acc? Kao prvo zasto ne?Jel zelite dignit broj PSN usera ili ne? A kao drugo ok netreba to za SP, super zasto niste taj fcking Legends mode odvojili zasebno isto kao sta su napravili i na PS5? Di imas verziju sa main igrom+expanziom i Legends mode odvojen?

Brijac ma radio sam uz pisanje posta još dva posla. Nemoj me sad mali i ti jebat.