Netko opet jede govna u čelnim pozicijama i nebu dobro prošlo
https://store.steampowered.com/news/app/553850/view/4196868529806518741?l=english
Netko opet jede govna u čelnim pozicijama i nebu dobro prošlo
https://store.steampowered.com/news/app/553850/view/4196868529806518741?l=english
escoban Sea of Thieves kao i sve druge Microsoft igre te obvezuju povezati Microsoft account odmah u startu a ne mjesecima kasnije i ako ti se to ne sviđa imaš pravo na refund dok ovdje imaš pravo ili pojesti govno ili ne igrati igru više jer novce nazad sigurno nećeš vise vidjeti. Mnogo ljudi jednostavno nemaju PlayStation account niti ga žele raditi, a razloge koje su naveli zašto je sada potreban dok prije nije je glupost koju bi samo djeca povjerovala. Uopće me nebi čudilo da je do toga da se jednostavno umjetno podigne baza PSN korisnika.
Ne, ima ljudi koji imaju princip. Ako sam ja kupio igru koja je normalno radila na launchu i tu igru sam platio 60€ i sada mi mjesecima kasnije kaže da ju neću moći igrati više ako ne napravim to to i to je po meni čisti antikonsumerizam i takvo što nipošto ne treba nagrađivati radnjom još jednog u nizu accountova za sve pizdarije koje treba raditi na PC, već se treba ustati i reci da je to u kurcu što i ljudi rade.
escoban primjerice? Placamo online igranje, koristenje Steama, pretplate, igranje u 60fpsa kroz update, igre po 70 ili 80 eura… ? Uz duzno postovanje, nemas pojma o cemu pises
Edit: jos mi se nije dogodilo da zbog Steama nemogu igrat nesto, zbog Rockstar launchera, Ubija, epic shita i inih je
Dvije stvari mogu biti točne u isto vrijeme:
Jesu mogli ovo bolje na početku iskomunicirati, a ne ovako naknadno dodavati spajanje? Mogli su.
Jel u gejmerskom communityu impozantan broj baš teških pički? A ne, nije.
Skoro pa mi je muka u zadnje vrijeme otvarati forum ili bilo koju gejmersku stranicu, konstantna negativa i jedenje govanca, Dragon's Dogma 2 ima kozmetičke mikrotransakcije koje ne utječu na igru - bojkot! Hellblade 2 će ići u 30fps - bojkot! Stellar Blade ima preveliki dekolte - woke virus poziva na bojkot! Stellar Blade došivao dekolte 2cm više - right wing freedom fighters pozivaju na bojkot!
Jebemti život.
U situaciji gdje su video game, filmske, tv studije…. pokupovali bankari i investicijski fondovi i dolazi do teške erozije kvalitete umjetnosti, a i kompletne umjetničke sfere uslijed ganjanja ROI-a, gdje imaš 100 ogromnih problema na svakom koraku koji bi trebali biti prioritet, gubiti vrijeme na ovakve pizdarije osim što je kontraproduktivno je i blesavo.
chono Primjerice zelis igrat na steamu moras napravit acc/mail/sifru i ako se nevaram broj mob ostavit, zelis igrat igru moras platit i imas takvih 1000gluposti od prihvacanja termsa i sta ja znam.Zvuci glupo ali to su stvari u rangu ovom gluposti… Dramatizirate oko niceg
btw. sad citam da je na Helldivers stranici uvik pisalo da je link acc obavezan, samo su ga disableali jer je crashalo igru… (neznam jeli tocno)
Pod izgovorom kako to na lansiranju nije bio u mogućnosti zbog tehničkog problema, Sony je najavio naknadnu implementaciju PlayStation Network računa za Helldivers 2 na PC-u.
ThomasAAnderson Dvije stvari mogu biti točne u isto vrijeme:
Mogu, ali ovo nije takav slučaj. Što će napraviti ljudi koji su kupili igru na Steam ali im zemlja nema podršku za PSN? Kako će oni igrati igru koju su do sada igrali i platili, a sada više ne mogu? Jesu li i oni pičke što se bune?
Ljudi moji, novac se teško zaradi i kad te netko jebe bez kurca za proizvod koji si platio treba se ustati i reči. Lako je uperiti prstom i smijati se, ali što više šutiš to ćeš vise govana jesti.
escoban iz principa ne zelim. Ne zelim nikakav dodatan account. Ne zanima me, a ponajmanje psn.
Kad napravim na Steamu, to je to, napravio sam ga prije desetak godina i sad radim samo login. Dobar primjer je gog, pokrenes igru CDPRa i ne trazi login na njihov launcher, samo stisnes play. Ali to je kad dev zna sto radi u kontekstu komocije korisnika…
prayer Ljudi moji, novac se teško zaradi i kad te netko jebe bez kurca za proizvod koji si platio treba se ustati i reči. Lako je uperiti prstom i smijati se, ali što više šutiš to ćeš vise govana jesti.
LOL, sam ti zavijaj na Mjesec a susjedi nek trpe i slušaju zavijanje
Jedino kaj pali je glasanje novčanikom.
Jos samo jedno pitanje, dali se vi prije kupnje igre stvarno informirate dali triba linkat acc ili ne?