• Gaming Vijesti
  • Nakon 12 godina, ovaj popularni zombi survival izlazi iz early accessa

Ja ne kuzim taj early access, to bi trebalo zabranit. Zasto se dozvoljava da se prodaju poluproizvodi i onda namjerno developer nece izac iz early accessa godinama jer muze pare. 90-ih godina sjecam se prakticki nije bilo interneta niti ikakvih early accessa i sranja, a bogami igrao sam kvalitetno i to dovrsene igre.

biver

Zato što puno dobrih igara (npr. Valheim) nikad ne bi vidjelo svjetlo dana kad ne bi bilo EA-a. Naravno da se to iskorištava pa je puno više projekata koji su vječno u EA-a ili propadnu u EA-u, ali ima puno dobrih igara koje su nastale samo zbog EA-a.

biver a bogami igrao sam kvalitetno i to dovrsene igre.

Sa oriđiđijima je bilo sve OK a sa gusarima katkad nije. Gusari su mi bili najbolja opcija što se tiče budgeta. Kod prženja (pržili dileri kojih je bilo pun k na plavom oglasniku) se valjda nešto zeznulo i kod nekih djelova u igri bio bug i nisi mogao dalje nastavit igrat pa sam dionicu izbjegavao a mislim da je trebalo bit odrađeno za daljnji tijek radnje.

Zbog toga sam preskakao igru zahvaljujući cheat kodovima ali to mi nije bilo korekt play pa sam odustao od igre i nikad je nisam završio a radi se o Soul Reaveru tj. Legacy of Kain. Bojao sam se kupit neku drugu kopiju da se ne ponovi deja vu.

Mislim da će prava 1.0 verzija tek biti na zadnjem road mapu Q4 2025.