• Gaming Vijesti
  • Ubisoft ugasio servere za The Crew i poništio vlasništvo onima koji su ga kupili

Smeća.

To što je online igra nije isprika. Igrači bi barem trebali imati mogućnost pristupa fileovima igre, uvijek ima die-hard ekipe koja će htjeti modificirati igru ili uspostaviti svoje servere.

Kako bi gđa Benčić rekla "ovo je novo dno dna"

Kad ja vidim svoje blurejčeke na kojima su igre tad znam da mi ih nitko ne može otuđiti na način da ih ne mogu više nikad zaigrat ili da moram nadoplatit da bi ih ponovo zaigrao.

Svi koji zagovaraju potpunu digitalizaciju kao nešto super svemirsko ne znaju kakvo sranje nas sve skupa čeka. Dolje uvođenje takvog načina. 😄

To je digitalna diktatura.

Zero Igrači bi barem trebali imati mogućnost pristupa fileovima igre, uvijek ima die-hard ekipe koja će htjeti modificirati igru ili uspostaviti svoje servere.

Radi se na tome, bit ce offline mode i emulacija servera.

TITANXIS Pa i da imaš disk opet ti je džabe ako igra nema offline mod. Moš ga gledat na polici.

Disk u tom slučaju služi kao podmetač za čaše.

Disk pa čak i onaj piratski, ili prazni nikad ne bih ne daj bože namjerno slomio, zgulio data površinu pa ni koristio kao podmetač.

Za diskove bilo koje vrste sam osjetljiv i to čuvam i picajzlim nad njima da slučajno ne bih ostavil otiske prstiju.😄

TITANXIS Možeš ga ti držati u vakumu i zaključan u sefu ali svejedno je postao podmetač za čaše nakon kaj dev zagasi server.

Ja takve igre nit nemam kaj su ovisne o serveru firme, pa neke nit ne trebaju spoj na internet.

Kad idem igrat GOW4 ili momentalno igram HZD i u kleti bez interneta se vrte.