• Gaming Vijesti
  • Fallout 4 od 25. 4. s next-gen ažuriranjem i “kvačicom” za Steam Deck

Mislio sam testirati next gen update za konzole s obzirom da imam F4 na PS+, ali avaj, pretplata istekla krajem prošle godine i nema se za novu.

Did sam mendes waste christoph waltz's talent by not giving him enough  scenes in spectre or was it right according to story? - Quora

milicevic87

Na nasem.storeu nema te verzije na saleu nisan nikad odigra nijedan nastavak a znan da san pocima neke sad bi bilo idealno za probati na nexgenu dok je suša sa igrama

Da, koliko vidim kod nas je samo osnovna igra za 5 eura. Valjda se budu sjetili najavu popratiti s popustom za GOTY (lol) i u drugim PSN trgovinama.

Je li netko odigrao DLC-e ? Koliko je sadržaja i je li kvalitetno?

Sad je i mene primilo da to odigram.

3 i NV su mi remek dijela, ali ovo… nema tog updatea koji bi me natjerao da opet zaigram. Totalno mi unisten dozivljaj sa gradnjom i odrzavanjem naselja.

Soul Ako izuzmemo atmosferu i DLC-e, četvorka je zapravo bolja od trojke.

Ali zapravo sam želio reći da u biti osim par klikova za settlement ne moraš ulagati nikakvo vrijeme u izgradnju. Znam po svom, bilo je skroz nabacano, neorganizirano i bezidejno.🤣

Iako nisam igral nit jedan F ali popratio ih na YT i meni je F4 nekako najzanimljiviji.

Dobri stari F4 samo nova obleka.

Eto poticaja da konačno pregazim još jednom četvorku i odigram prvi puta DLC-ove. Podrška za Steam Deck je samo dodatni plus.

EDIT: znao sam da će me kad-tad pregled ponude pelena dovesti do zagađenja higijene oglasnog prostora.

Doduše, apokalipsa i plavi tim si idu ruku pod ruku.

ništa od stellarbladea, ovo će se igrati 🙂

Soul Napravis isto sto sam i ja, igras, ali ne gradis i ne odrzavas naselja.

Zero

Kako?

Doslovno su maknuli bad i good karmu. Onda izbor odgovora se sveo na da, ne, ne znam i di mi je sin. Onda jadni sentiment, na svu sreću brzo sam prestao s tim. Također je najmanje RPG od svih nastavaka.

Igra kao igra je vrlo dobra ali trojka mi je bolja. Meni je i dodavanje različitih paleta boja bio pun pogodak.

Ali ove stvari šta sam naveo kao velike minuse i dalje stoji. Naravno tu su bili i bugovi.

Kako god probati ću update.

Heat Znači vjerojatno hoće, great. A ja taman bio započeo playthrough F4 da konačno završim Far Harbor i Nuka-World.

resident_evil Manje RPG da, ali za Bethesdine pojmove razrađenija igra, likovi (NPC-i koje možeš regrutirati su baš plitki) i priča. Plus miljama bolje napucavanje. Fallout 3 bez Broken Steela i ostalih DLC-a je dosta manjkava igra (u osnovnoj priči uopće nije predviđeno ni da ti lik preživi na kraju igre), nema nekog sistema frakcija, karma sistem je tu više da se eto nađe. Questovi uglavnom isto nisu razrađeni, pogotovo osnovna radnja. Ono u čemu je F3 vrh je glazba i taj postapokalipticni feel kao da je stvarno bio nuklearni rat koji je skoro do temelja pomeo civilizaciju i to im se ne može osporiti.

Ali New Vegas je zato druga galaksija za obje igre.

Nuka dlc sa raiderima je topčina ali nije ni blizu new vegasu. Ali realno obje igre su kul i triba se odigrat ae!