Obožavam Fallout serijal i univerzum.

Drago mi je da je serija odlična.

Definitivno uzimam Prime na mjesec dana da to pregazim u jednom vikendu.

Brijac Sta je najbolje, ima! 😄 Prva epizoda, kad rikne projektor u jednoj sceni prikazan je Fallout 3 "Please Wait" ekran u pozadini, super detaljcic.

Cetiri epizode pogledane i mogu samo reci da sam u potpunosti odusevljen. TLoU je odlicna adaptacija i narativno kvalitetnija serija, no ona je samo pruzila alternativni medij za istu pricu, uz poneke modifikacije. Sto je posve validno i na kraju je rezultiralo serijom vrhunske kvalitete.

Medutim, Fallout koristi taj momentum i radi vjerojatnu najbolju ekranizaciju svijeta neke videoigre i pritom aktivno pridodaje serijalu raznim komadicima lorea. Neke stvari toliko prirodno sjedaju da odmah dobivam volju opet igrati SVE igre iz serijala. Stvarno skidam kapu, a ponajvise mi je drago sto su Jonathan Nolan i Lisa Joy dobili kontrolu nad serijom, jednostavno se vidi da su kod Westworlda napravljene neke greske, ali da taj talent koji je stajao iza Person of Interesta i onog remekdjela od prve sezone Westworlda nije samo slucajnost, nego stvarni pecat njihovog iskustva.

Jedva cekam ostatak pogledati.

Ovo mi je uljepsalo dan!

zontra Po meni da jer cak i kao samostalna cjelina je i dalje rijec o jako zabavnoj i smijesnoj seriji.

Zbilja je pregrst detalja tako tecno ukljuceno, no kad vidjeh jbno hakiranje, dobija sam i ja odma zelju da opet prosetam wastelandom.

No citav ovaj zaplet oko Valut Teca mi je najvise sjea. Definitivno bi volija odigrat Fallout koji bi pratija ovako neku verziju. Tri igriva lika ko u gta, mala, maximus i ghoul, ooo (di si) radosti

zontra

Ak dosad nisi igrao nit jednu F vjerojatno ni nećeš ko niti ja. Serija ti je na dlanu, slobodno se ubaci ak te zanima tak nešto a i prije ćeš odgledat seriju nek ići igrati i izgubiti dragocijene sate za nešto drugo.