I nisu oduševljeni.

Nisam ni ja.

Brojni developeri smatraju da još uopće nisu iskoristili ni standardni PS5 do maksimuma.

Brojni developeri su u pravu.

chono Eeee imam sličnu tipkovnicu 😃 Osim toga, radije bi si pucao hrđavi čaval u koljeno nego igrao igre prek toga 😃

Pro plejka, to je za pro igrače jel? 😃

Devama 😃 (DEV) je sasvim svejedno za koje platforme razvijaju svoje igre. Bitno im je da budu uspješne i da ljude uveseljavaju. Teško im je jedino kada grdo kritiziraju neku njihovu igru.

PS5 Pro dolazi možda i prije nego što je PS4 Pro nakon izlaska bazne konzole. Najbolje onda pričekat da izađe ta neka Pro verzija od svake pa tu nabavit jer ovo se prebzro odvija sa zamjenom za kakti nekom boljom.

foggy fuj to, samo low profile. I fuj tipkovnica za bilo sta drugo osim fpsa i strategija. Gamepad od Boxa sveti gral za igranje

chono low PROfile 😃

Eh da mogu spojit box joy na plejku… ali ovaj DS5 je isto bomba, odlican joy

Naravno da treba jer već je počeo ocaj što se tiče mulitplat igara.

maverick Naravno da treba jer već je počeo ocaj što se tiče mulitplat igara.

Tu je brzo i GTA6 tako da je potreba za Pro konzolom jako bitna, Xbox ima isti problem zato ce izbaciti u isto vrijeme neki refresh.

stitrek mislim da neće u isto vrijeme izbaciti. Vjerojatno prvo ide Handheld, a zatim "pro" konzola sa zakašnjenjem od par mjeseci u odnosu na Sony.

maverick

Da, ali sve je to u tom periodu prije velikog-zahtjevnog multiplatform naslova koji ce navodno doci krajem 2025.

Prvo se naprvi konzola, neka platforma i da se prototip devovima i onda rade igru ili već igru koja im je u tijeku testiraju za tu novu platformu i optimiziraju je.

Tako da igra ne postoji ako prije već ne postoji platforma koja će ju pokrenut.

Prema tome cijela kampanja oko jedne platforme kada će ona izači je unaprijed isplanirana a sa njom dolaze i igre.

Vjerojatno čim je u najavi taj Pro biti će pozamašni i broj svakojakih videoigara.

TITANXIS

Razlika u PS5 i Pro je uglavnom u GPU tako da se adaptacija ili patch igara lako obavi, slicno kao i postavke za PC sa razlicitim hardwareom, zato cak stare generacije sa PS4 na PS5 nemaju puno problema jer je arhitektura slicna i obraca se pozornost na kompatibilnost.

stitrek

Od prvog dana je tak bilo, odnosno otkako je pušten PS2 s lanca i PS1 igre su se vrtile na novoj ko od šale a i lijepše su izgledale.

Meni treba a i ovim mutnim igrama sto se muce navuci frame rate.

Očito svima kada ne mogu napravit 60 fps-a na standardnoj verziji konzole.

herc

E tak nešto možda imaju šeici u planu da ukrcaju još poneki neboderčić u Dubaiu.

Da izgledaju ko prošle i trenutne konzole, zašto da ne! 😃