[ANKETA] Hoćete li kupiti PlayStation 5 Pro?
Ako na novijim igrama performance mode bude dostupan samo na Pro-u onda da, inače ostavljam "fat" verziju dok god mogu igrati u 60 FPS-a.
Možda. Ne sviđa mi se sto je CPU isti kao kod PS5. Čini mi se kao bottleneck.
Za 60 fpsa nije BN
Ni pod razno dovoljno dobar mi i obični
Čini se, da... No na drugu ruku je ista priča bila sa PS4 Pro pa je konzola uspjela dati dupli framerate ili veću rezoluciju u nekim igrama. Ono po čemu je ova generacija drugačija jest taj AI čip tj njihov upscale koji bi dosta stresa sa CPU-a trebao maknuti.
Stime rečeno, osobno ako nema neke velike razlike ja ga ne mislim uzimati, barem ne odmah. Primarna platforma mi je PC dok PS5 koristim samo za ekskluzive koje ih ima sve manje i manje, pa samim time i moja potreba za njime. Možda ako GTA 6 bude stvarno imao benefita budem Pro uzeo a stari poklonio nekome, ali u suprotnome ovaj će služiti svojoj svrsi dok ne prođem što mi je ostalo odigrati na njemu.
- Uređivano
Vjerovatno hoću, burazu ću dati stari ps5, tako da je win-win.
Normalno da se kupuje, PS5 se muči sa izvođenjem u dosta naslova koji nisu ekskluzive.
Ove priče dokle god PS5 daje 60 frejma padaju u vodu jer je tada rezolucija preniska, 1080p ili 720p kao da smo u 2008.
Naravno ako neko igra na monitoru od 27" neće biti istaknuto ali na TV-u od 55" do 75 i više imate blury fest. A većina vas se kune da je konzola stvorena za kauč/fotelju i veliki TV stoga nemojmo biti ni licemjerni.
Samo nemojte započinjat da PS5 nije iskorišten i slične dječje pizdarije kakve sam znao čitati 2010.
Upalite Spiderman 2, to je neki maksimum koji se može izvući, postoji još par trikova za 15% bolje izvođenje ili sliku no to je u biti to od običnog PS5.
Ovdje neki očekuju čuda od sada već stare RX 6600 i ryzena 3600.
Prodate stari PS5, doplatite za Pro i nema brige.
Tak i tak bi tih 200 eura doplate potrošili na neke igre, pretplate ili pizdarije van gaminga.
Nikad ne reci nikad pa ni sad ali ovoga trenutka mogu reći da neću jer mi momentalno pun k videoigara hehe!
Nakupilo se toliko tih dobrih igara za stariju konzolu da sam se pogubio u svemu tome a želim ih odigrat jednom valjda i sad da kupim novi stroj za starije igre mi nema smisla jer još koliko mi preostaje do svitanja imam dovoljno velik izbor na starom popisu da si ne želim tovarit sa novim.
pravednik Ove priče dokle god PS5 daje 60 frejma padaju u vodu jer je tada rezolucija preniska, 1080p ili 720p kao da smo u 2008.
Naravno ako neko igra na monitoru od 27" neće biti istaknuto ali na TV-u od 55" do 75 i više imate blury fest. A većina vas se kune da je konzola stvorena za kauč/fotelju i veliki TV stoga nemojmo biti ni licemjerni.
Horizon FW na 65 OLED-u u performance mode-u izgleda odlično. Pretjeruješ s ovim 1080p ili 720p glupostima.
Vjerojatno ne, ovaj standardni palim dosta rijetko pa ne vidim neku svrhu.
vjerojatno da samo nisam 100% siguran dal ce bit day one kao sto sam prije kupovao konzole
Kupujem jer volim imat najjaci PS koji postoji, ono cemu se nadam da ce fixat problem sta neke igre nemogu vrtit lockani 60fps i vecu rezoluciju.A ako se GTA6 bude exluzivno vrtio na PSPro u 60fps odma ce se isplatit kupnje
I jos se nadam da ce neka studija dodati patcheve za odredene igre npr volio bi igrat Cyberpunk u RT modeu u 60fps.
Nope.
Cijena nije bitna, kupuje se.
I ja razmišljam da hoću, malome ću dat obični da može zamijenit PS4 Pro i napravit si stacionarno GT7 setup
Rezolutno ne. Mislim, što bi me trebalo od igara motivirati na kupnju? Dragons Dogma 2 i možda GTA VI koji će u pojedinim trenucima (opet, možda) padati na ispod 30 fpsa?
Generacija je na nekoj sredini, a imam dojam kao da smo pri kraju, dok s obzirom na broj must play igara kao da smo na početku. Kad će PS6?
Ne pada mi na pamet
Da.