• Gaming Vijesti
  • Nove informacije o PS5 PRO: Skoro 50% brži, nekoliko puta bolji Ray Tracing

U prijevodu, bit će stabilniji framerate i možda RT grafika na 60 fps-a (oni RT modovi koji su do sada bili 40 fps-a)

Mislim da ce GTA 6 performance odlucivati za puno ljudi oce se kupovati ili ne 😃

somethingwrong Sta se ti i dalje kacis na te brojeve? Na pre-launchu smo svrsavali na karakteristike konzola i eto sad lijepo igramo nove igre u ugodnih 25 fps-a i jos nas uvjeravaju da je to fantasticno za ovu generaciju. Najbolji od svih su mi oni sta pisu po forumima da uopce ne vide razliku izmedju 30 fps i 60 fps. To stvarno nije u redu nesto sa zdravljem.

Bas to nisam neki okorjeli gamer ali brate mili kad neko kaze da nema razlike između 30 i 60 treba hitno na ocni pregled jer garant nije nesto u redu sa ocima

seizure91 Prodaj. Za "stari" fat model ćeš lako dobiti 300 eura. Dodati ćeš još cca. 200 ( 50 eura gore, dolje ) i dobiti ćeš novu, jaču konzolu s dvije godine garancije.

Ili sačekati još 2 godine od izlaska Pro do PS6 i uživati u puno izraženijem generacijskom skoku? Ah, te odluke.

Sjetio se kada smo se '98 godine kao klinci dokopali PS jedinice, FIFA98, Need for Speed 3, grafika grmila. Ovo sada ode brate dalekooo.

prayer Multiplatformi. Ne kupuju ljudi da bi igrali samo ekskluzive nego sve dobre igre koje dolaze na taj hardver.

Ima dobrih igara više nego što većina ima vremena za odigrati ih.

StarFox_N naravno da ima, pa ne mogu stići niti blizu odigrati šta imam na plejci samo ove godine, a kamoli još ono šta zaostajem od prije. U rasponu mjesec dana izašli tlou2 remaster, Helldivers2, FF7 Rebirth, a odmah slijede dragons dogma2, Ronin i Stellar Blade, a ja zaglavio u Alan Wake2 Final Draft, skinuo danas i AW1, skinut ću i Control koji sam samo počeo i nikad završio. Ako ništa i ne izađe na jesen i zimu ima se igrati uhuhu

seizure91 bolje ne bacat novce, jer gta 6 ce zasjati tek na ps6 (i PCu ofc)

EDIT: govorim samo prema onome što smo dosad vidjeli od rockstara 😃