Ima čovjek pravo za proširenje i otvaranje prema drugim platformama. Ne sjećam se tko je uopće prvi počeo sa tim eskluzivama. Ta pošast je valjda stigla sa konkurencijom jer inače nema smisla.
Za brojku igrača sad i onda, valjda imaju podatke kad ih iznose. Upravo to što se tiče prodanih konzola sad i onda je meni malo upitno jer u današnje vrijeme igrači imaju po više konzola odjednom što je plus za proizvođače dok se nekoć imala samo jedna, najviše dvije.
Ako se kroz prodaju konzola gledaju i broj igrača onda i sada onda je po tome broj igrača u padu a nekako mislim da nije slučaj jer gamera ima sve više a i dobna granica dokle netko igra se proširuje i povečava.
A za pretprodaju videoigara sa uslužnih platforma se i ja slažem. Ako kupiš igru, šta nisi onda i njezin vlasnike te kopije i možeš ju prodati?
Uvođenjem potpune online digitalizacije pretprodaja videoigara će se možda u potpunosti isključiti jer više nećeš imati toliku kontrolu nad igrom kao što je sad imamo dok postoji fizička kopija. Jedino ako nekom ne prodaš svoju konzolu sa korisničkim računom

AM4 ploca i solidni Ryzen 5600 su isto povoljni, znaci u 750€ se sve uklopi za solidan PC.