Tuhy Za Sifu nikad nisam htio dat novce, a komentari na igru uglavnom čista pozitiva. Nije me vuklo uopće. Tak da, plus. Isprobat će se. Ostalo… možda. Destiny me pustio, a F1 možda ako me opet primi taj žanr.
seizure91 Ekipa koliko se dobiva sa ekspanzijom za Destiny 2 ? Ja sam ga igrao od pocetka pa kad su pocele ekspanzije prestao sam…hvala
ikral F1 23 je odlična, probao sam trial i jako sam zadovoljan. Srećom, nisam ju kupio pa mi je ovo sad vrh ponuda.
prayer seizure91 Pretpostavljam da se igraš na PS? Jer sada baš imaš na Humble Bundle odličan deal za kompletan Destiny 2 ali samo za PC. Problem u tvom slučaju što su budale masu toga vaultali tj makli iz igre tako da nemaš stare kampanje čak i ako si ih kupio. Ovisi koliko misliš igrati, imaš dobrih stvari ali ako nemaš ekipu s kojom bi igrao uzeo bi na tvom mjestu samo zadnju ekspanziju i odgledao priču na YT jer ne faljivaš ništa. U slučaju da ti se sviđa neki exotic iz starih ekspanzija jbg mislim da ih moraš kupiti osim ako to nisu promjenili, ali kako god imaš jako puno sadržaja.