FF9 na prvom mjestu, teske droge….
Final Fantasy 7 Rebirth je drugi najbolje ocijenjen Final Fantasy uopće
Metacritic je bitan kad se gleda kvalitet igre kao što je semafor bitan u GTA.
Genesis FF9 na pravom mjestu.
A kako kome
Slažem se za FFIX, meni najdraži FF (uz FFXIV), FFVII me nikad nije privukao za razliku od FFIX.
Prosjek 87 za šesnajsticu je dokaz da te ocjene ne moraju značit baš niš.
Tuhy Gledano kritički i tehnički, dobra ocjena. Osobna preferenca je druga stvar, vjerojatno nije niti tvoj žanr inače (al možda se i varam)
Nikakve preferencije žanra te dobre strane igre ne mogu negirati sve loše vezano uz katastrofu od exploringa, craftinga, pacinga, sidequestova (2-3 pred kraj imaju prolaznu ocjenu, ostali su nešto najgore ikad), rpg elemenata i razvijanja lika ()
Ono što mi je u ovom drugom prolasku upalo još više u oči jest to su Eikon borbe samo blještavi kvazi spektakl di često nit ne vidiš kaj se događa na ekranu i ko koga jebe (osim što kamera svojski jebe igrača) te da se apsolutno svaki glavni quest svodi na red dosadnog i besmislenog razgovora -> red dosadnog trčkaranja do točke na mapi -> još dosadnog i besmislenog razgovora sa besmislenim random likovima na mapi -> red borbe -> red završnog dosadnog razgovora. Uz pokoju iznimku sa dobrom animacijom između svega toga (Hugo, Bahamut, Odin…).
Malo sam kopipejstal svoj odgovor iz FFXVI teme, al got the point
Volim ja takve igre. Samo sam igral bolje.
Nigdje nisam reko da nisam idiot
Prvi prolaz je jer sam zbog dobrih strana igre htio završit, a drugi jer mi bilo žao ostavit na 85% trofeja.
Morao sam googlat da vidim to, ne znam jel postoji baš neka ljestvica ili se samo na metacriticu poredaju FF igre po ocjenama.
Uglavnom, FF XII je na trećem mjestu ako uzmemo u obzir Rebirth i ok, mogu živjeti sa time.
Osobno mi se čini da će ovo biti dosta bolje i smjelije od remakea. Iako uvijek krindžam kad japanci pokušavaju westernizirat svoje igre, FF to radi na neki simpatičan način
Nekako mi pašu stihovi za final fantasy igru, igre.
Dakle radi se o stihovima pjesme Final Countdown od Europe. Ja sam je malo prepravio i prilagodio igri.
Dok neki odbrojavaju do nabavka igre, drugi već naveliko pjevaju It's the final fantasy…..
We're leavin' together
But still it's farewell
And maybe we'll come back
To Gaia, who can tell?
I guess there is no one to blame
We're leaving ground (leaving ground)
Will things ever be the same again?
It's the final fantasy
The final fantasy
Oh
We're headin' for Venus (Venus)
And still we stand tall