• Gaming Vijesti
  • Microsoft niotkuda dodao Dead Island 2 na Game Pass, zaključao ga u Ultimate

Game Pass postaje sve bolji i bolji. Šteta što ga nema u sklopu Steam platforme jer bi ga uzeo odmah radi Dead Island 2 kojeg mislim ovako i onako kupiti. Baš iz mjeseca u mjesec daju nevjerojatnu vrijednost u svakom aspektu!

prayer Game pass unistava ostale servise uvjerljivo. A sto se steama tice, nikad mi nije bilo jasno zasto igraci ne zele uzeti game pass jer nema steam podrsku. Ne kuzim, zasto je to bitno? Pa igras s onog servisa i storea gdje ima igra i to je to…

biver

Ma itekako, niti jedan mu nije ravno, niti blizu. A što se Steam-a tiče, na njemu imam 635 igara trenutno i nemam namjeru promjeniti platformu, pa sam pomislio pošto ima EA Play na njemu da bi bilo cool da ima i Game Pass.

Znači, uopče ne provjeravate vijesti, već kopirate IGN. Ništa nije zaključano iza Ultimata, već je samo Dead island službena stranica krivo napisala da se može igrat uz Gamepass Ultomate, a ne i obični Gamepass… kasnije objašnjena greška.

martian pisali smo ovu vijest prije IGN-a i većine drugih medija. U u trenutku pisanja Dead Island 2 je bio zaključan iza Ultimatea što smo provjerili na Xboxu. S malo guglanja dolazim do info kako je i svima ostalima DI2 zaista bio zaključan iza Ultimatea. Dakle, ne da je krivo napisano na blogu, nego je krivo izvedeno i u praksi

Tebi hvala na opasci, premda još nisam išao istraživat je li greška. A ubuduće prije nego kreneš s insinuacijama možeš i sam provjerit je li stoje.

martian jučer kad se pojavila igra tek bila je zaključana za core pretplatnike. Provjerio sam ja na jednom accountu. Na Ultimate je bilo odmah. OK, stavili su igru na Pass bez najave, pa im je možda trebalo da sve riješe.

Flipper na coru pretplatu i ne treba doći, jer je ona stari Games with gold s 25 igara dodanih igara s passa.