Zbog Helldiversa 2 svi sada gledaju ovaj zaboravljeni klasik
Klasik, najmanje 1-2 puta godisnje se obavezno pogleda taj film…doing my part
Starship Troopers nije zaboravljen film niti ce ikad bit.
- Uređivano
Ko vam piše ove naslove, AI ili?
Starship troopers ne da nije zaboravljen već je klasik. Čak štoviše neki se pripucavaju da je kritika fašizma a drugi da je neka liberterijanska utopija( u filmu imaš zajedničke tuševe za muške i žene, vrhovni komandat je crnkinja i nitko te ne tjera da budeš u vojsci, ali onda nemaš pravo glasanja na izborima)
Šteta kaj nisu nikad nastavke napravili osim onih CGI filmova
Remek djelo Verhoevena koje sam pogledao ni sam ne znam koliko puta a Casper van Dien nikad više nije glumio ni u približno dobrom filmu a tamo je baš prava njuška
These are the rules. Everybody fights, nobody quits. If you don't do your job I'll kill you myself. Welcome to the Roughnecks!
Rico's Roughnecks!
Klasik, vrhunski film daleko ispred svog vremena.
Koliko su popularni legacy nastavci filmova u zadnje nebi bilo čudno da i ovo dobije nastavak.
Ko može uopće pozabit taj svemirski gemić. Pozabil nisam da sam ga odgledaval pun kurac ali radnje se slabije sjećam jer to sam prvi put gledal davnih leta pa onda opet i opet pa opet i opet pa još jednom i tako s vremena na vrijeme opet da bi zadnji put za sad prošle godine gledal na mislim bilo NOVA TV i opet slabo zapamtil radnju. Baš je jebeni gemić sf filmić sa svim i svačim i opet bum ga gledal jer ne sjećam se kaj sam odgledal ali ipak se sjećam da sam ga gledal.
Volim kad ne zapamtim detalje radnje pa mi je gušt ga opet gledat, baš zabavno!
Ne znam je li mi Starship Troopers ili Showgirls bolji njegov film nskon toliko godina. ST je prikazao znanstveno-fantastične naciste iz njihove perspektive na način koji točno otkriva publiku koja naginje tom razmišljanju. Dignuo je rasizam na razinu vrste, ljudske vrste, jer tko može biti za damn slimy bugs, a u pozadini svega tog taj i takav poredak ljudskog društva, sa izborom glumaca i glumica koji su slika i prilika mladosti, kompententnosti i ljepote.
S druge strane Showgirls. Lik je u rangu Stanley Kubricka i pravi je primjer koliko filmovi mogu biti kompleksniji od knjiga, tj. koliko dopuštaju kompleksniji izričaj. Mislim da igre, u pravim rukama, mogu dopustiti izričaj još kompleksnijih ideja i da taj momenat gdje će zamijeniti filmove nije daleko.