FFA je promijenio naslov PS5 Pro se očekuje u drugoj polovici ove godine.

Sad će devovi imati opravdanje za 30 fps gaming…jednostavno će reći kupite si pro za 60 fpsa.

Sterlok Sad će devovi imati opravdanje za 30 fps gaming…jednostavno će reći kupite si pro za 60 fpsa.

Baš to mi je bila stavka koja će me zadržati na "običnom" PS5 pa se nadam da to neće biti slučaj. Znači dok god bude performance opcije na običnom PS5, neću kupovati Pro.

Nadam se da ce biti dizajnom slicniji cetvorci sa ostrijim rubovima, da mi se uklopi u namjestaj Ha-Ha-Ha.

[deleted]

Do sad si imao kućnu klimu, sad će doći i sa vanjskom jedinicom Ha-Ha-Ha

Radije bi rđavi vrh eksera zabio u rupicu na pimpeku nego igra na PS5 u 30/60fps kad mogu na PC-u u 120?

Zamisli igraš na 30 fpsa a igru platiš 70 eura i još pretplatu da bi ju mogao igrati online. Konzole jedino imaju smisla uz game pass kad su igre "besplatne". Sve drugo je guranje bodljikave žice u anus.

Sterlok Xbox jedino ima smisla uz game pass kad su igre "besplatne".

Fixano

A sta cu, prodat cu ps5 fat i uzet ps5 pro, treba se pripremiti za GTA 6

Brijac Neki dan sam o tome pisao, da, ali pocele su nove igre izlazit lockane u 30 fps sto se kosi s onim sto je bilo reklamirano na pre launchu. Meni to nije neki ogromni problem jer na game passu ima tonu igara koje se vrte u 60fps i koje me zanimaju, ali me uzasno frustriraju njihove lazi. Alergican sam na lazi u svrhu osobnog interesa na stetu drugih.

Sterlok Ne znam, kupio sam dosta igara i mimo game passa, gustam u 60fps u tim igrama i na konzolama igram 99% vremena, na pc-u jako rijetko. Nemam bodljikavu zicu u anusu.

@Sterlok

Neznam jel se popravila situacija sa PC gameingom ali kad sam ja igra na PCu (era COD4) non stop sam imao neke errore dropeove instaliraj jedno pa izbrisi drugo, pa puste postavke punkbustere i ostale pm. Pa izade nova igra koju nemozes vrtit jer tvoj PC koji je bio odlican prije 2god sad je smece.

Ja sam se priporodio kad sam prisa na konzolu, upalis igru uzmes dzojstik izvalis se na kauc i uzivas… Sad je sve sta moras pazit jel igra smece i u koliko se fps vrti 😅

escoban

Dosta bolja je situacija sad. Čak je većina igara na toj istoj razini di klikneš za kupit, klikneš za instalirat i ne moraš više ništa razmišljat. Čak i hardware mi se čini da je ovi zadnju generaciju puno duže trajao i mogao vrtit solidno igre.

Imat ćeš ponekad problema sa optimizacijom, driverima, bugovima, hardwareom… koje moraš sredit. Nikad to neće bit potpuno mindless iskustvo kao na konzoli, ali definitivno se je jako približilo tome.