Helldivers 2 prestigao i najbolji rezultat GTA 5, popularniji je od svih Microsoftovih igara ikad
Helldivers 2 drži 24. poziciju najuspješnijih naslova svih vremena na Steamu
Po čemu točno, broju istovremeno aktivnih igrača?
Neka se malo potrude oko servera, nije baš OK platiti igru, skupiti ekipu i ne moći uopće igrati. Da su samostalni ili je neki manji izdavač/vlasnik u pitanju razumio bih, ali ovo me iskreno malo ljuti jer je igra zbilja dobra i način monetizacije (za sada) je skoro pa najmanje predatoran u ovakvom žanru. Zaslužuju svaku pohvalu i uspjeh, ali neka srede servere da mogu igrati igru kako spada ili neka uvedu P2P sustav bez battlepass-a ako im je stalo do varalica.
prayer Helldivers 2 i jest P2P. Ovdje je najveća greška ta što se nije računalo ni približno na uspjeh kakav je igra ostvarila. Žrtva je vlastitog uspjeha
A Helldivers 2 se baš jako oslanja na servere, ne po pitanju igranja kao druge pucačine i ostale klasične online igre, u koje realno možeš ubaciti novac i riješiti problem, koliko po pitanju live servicea i metae gdje igrači globalno djeluju i napreduju u realnom vremenu što sinkronizirano prati više layera. Ako to ugasiš, ugasio si i najbitniji element igre koji ju izdvaja od svega na tržištu
S tim na umu, nas kao igrače to nebi trebalo uopće zanimat, ako sam platio igru želim je i igrati. Vjerojatno možeš dobiti povrat novca na obje platforme.
- Uređivano
Fenix Helldivers 2 i jest P2P. Ovdje je najveća greška ta što se nije računalo ni približno na uspjeh kakav je igra ostvarila. Žrtva je vlastitog uspjeha
Ma mislio sam na neki dedicated server kojeg ti hostaš da ne ovisiš o drugima bez tih mikro transakcija. Ne mislim ju refundati jer mi je jako zabavna a i već sam utukao nekih 30h u nju sa ekipom samo je ljuti jer se je sjećam igre koja je imala toliko problema sa serverima toliko dugo. Destiny 2 je znao ovakvo što imati kad bi izašla nova ekspanzija ali to bi se riješilo kroz par sati ili najkasnije sutradan. No dobro opisano, doslovno suffering from success
Sony single-handedly spašava PC gaming.