Vjerojatna neka f2p gacha koju apsolutno nitko ne zeli

Kam je to sve došlo jebate. A da, to je jedna od budućih stvari koje će biti normala kao nekad Gameboy.

U tramvaju se vozi neki tinejđer i igra na mobu sa sluškama. Udara bossa nekim meleeom a boss odoljeva i izmiče njegovim napadima. Igrač sad već vidno nervozan i uzvikne: "A daj umri više."!

Putnici se odmah okreniše prema njemu a neki i preplašiše misleć da je neki terosista upao u voz. 😄

Elden Ring vele navodno na mobu ali čim se i navodi već postoji šansa, iskrica da se vatra zapali.

sta je teze od fromsoftware soulslike igre? ista ta na mobitelu

Dok se još uvijek high end mobiteli griju na max postavkama da možeš ispeći jaja na njima i potroše bateriju u roku keks ne hvala. A i kontrole sa dodirom po ekranu su mi gore od seksa s gumicom.

fensisuperstar Evo, u Sonyju će najaviti i novi remake remakea Demons Soulsa dok ti u međuvremenu skupljaš za PS5.

Treba biti pametan i uložiti u par desetaka tisuća kaljenih stakla za najpopularnije mobitele i one rhino maske i staviti na Njuškalo. Ez money Ha-Ha-Ha

Giphy - Thats Good Sydney Sweeney GIF by First We Feast

prayer one rhino maske

imam te jake plastične maske sa komadom aluminija ekstra. stari moj, prije će puknut pločica nego mobitel 😃

prayer Zaboravio si da živimo u Hrvatskoj gdje poštarina košta više od takvog artikla 😃

4 dana kasnije

Nightyx pogledaj na amazon.de ili amazon.it
    generalno kosta isto ili slicno koliko i OG kontroler.

https://www.amazon.de/-/en/GuliKit-KK3-Max-NS39/dp/B0CPS1243F/ref=sr_1_3?keywords=GULIkit&qid=1707608793&sr=8-3&th=1

mislim da je to taj, sad sam u 3 sekunde guglao i ako se ne varam AKNES posluje sa GULIKITom i jos par firmi kao middle man, vjv za EU.
    80 eura, ali barem znas da ovaj kontroler neće nikad driftati.