[deleted]
Vjerojatna neka f2p gacha koju apsolutno nitko ne zeli
Vjerojatna neka f2p gacha koju apsolutno nitko ne zeli
Kam je to sve došlo jebate. A da, to je jedna od budućih stvari koje će biti normala kao nekad Gameboy.
U tramvaju se vozi neki tinejđer i igra na mobu sa sluškama. Udara bossa nekim meleeom a boss odoljeva i izmiče njegovim napadima. Igrač sad već vidno nervozan i uzvikne: "A daj umri više."!
Putnici se odmah okreniše prema njemu a neki i preplašiše misleć da je neki terosista upao u voz.
Elden Ring vele navodno na mobu ali čim se i navodi već postoji šansa, iskrica da se vatra zapali.
sta je teze od fromsoftware soulslike igre? ista ta na mobitelu
fensisuperstar joystick od guli - kita
maverick tebra doslovno se firma zove gulikit
https://www.gulikit.com/productinfo/1130420.html
rade najbolje kontrolere na svijetu za PC, Switch i mobitele. undriftable
fensisuperstar pa znam lol. Čekam da vidim hoće biti kompatibilan s novim Switchem i onda uzeti.
Dok se još uvijek high end mobiteli griju na max postavkama da možeš ispeći jaja na njima i potroše bateriju u roku keks ne hvala. A i kontrole sa dodirom po ekranu su mi gore od seksa s gumicom.
Tuhy daj ajde riješi neki popust
fensisuperstar Evo, u Sonyju će najaviti i novi remake remakea Demons Soulsa dok ti u međuvremenu skupljaš za PS5.
prayer one rhino maske
imam te jake plastične maske sa komadom aluminija ekstra. stari moj, prije će puknut pločica nego mobitel
prayer Zaboravio si da živimo u Hrvatskoj gdje poštarina košta više od takvog artikla
fensisuperstar aaaa cijena je?
Nightyx pogledaj na amazon.de ili amazon.it
generalno kosta isto ili slicno koliko i OG kontroler.
mislim da je to taj, sad sam u 3 sekunde guglao i ako se ne varam AKNES posluje sa GULIKITom i jos par firmi kao middle man, vjv za EU.
80 eura, ali barem znas da ovaj kontroler neće nikad driftati.