I Halo isto. Auuu.
Starfield, Indiana Jones, Sea of Thieves i drugi na PS5. Microsoft ovih dana odlučuje o otvaranju multiplatformu
Bravo Microsoft, ekskluzivnosti je zastarjeli koncept
[deleted]
- Uređivano
mislim da svaka xbox igra koja izade na ps5 bi automatski trebala dobit 2 ocjene vise.
Npr. starfield je 7/10, ako dode na ps5 automatski postaje 9/10
Xbox igre na PlayStationu zapravo bi bile reklama za GamePass.
Ne znam oko čega ćemo se sad više svi svađat, osim oko The Last of Us Part II.
Kontam da je ta ogromna kupovina Microsofta doprinela ovome, plus jako malo ljudi kupuje igre na toj platformi.
Kolko god para imali niko nece posao koji nije u profitu a ova odluka je "donesena" samo zbog toga….profita, biznis je biznis.
Sve su ovo rumori za sad ali previse se se dimi, cisto sumljam da i ne gori.
- Uređivano
Ma to je istina. Čeka se samo službena potvrda. Je li gospodin Phil rekao da kad svi igramo da pobjeđujemo? Je. Je li gospodin Phil rekao da želi da Xbox igre mogu svi igrati u svako vrijeme? Je. Je li, odnosno, hoće li gospodin Phil ispuniti svoje obećanje? Hoće.
Nova era je započela kad to Phil i Xbox kažu. I to je to. Čovjek je ispunio sva obećanja koja je dao, a vi gospođo i gospođe niste mu vjerovali.
Kleknite nicice i poklonite se novoj eri ne eskluzivnosti i pobjede za krajnje korisnike. Sve zahvaljujući imenjaku i Xboxu.
⚅
- Uređivano
Dobro su se i sitili, svu propustenu zaradu triba skinut Philu sa place lik nema pojma sta radi neznam zasto ga ljudi tako obozavaju… Postani multiplatform zaradivaj priko PC/PS i Nintenda i tako financiraj dayone igre na gamepass zar je to tako tesko.
@Sterlok Samo nemoj im povirovat kad napravu PR post kako je njima bitno da svi gameri mogu uzivat u igrama…
Gospodin Phill ne samo da je dignuo Xbox brend u visine u kakve nikad nije bio već je vlastoručno riješio konzolne ratove. Microsoft i Phill još 100 godina!
Xbox uz PC/Laptop i Handheld Windows uređaje nema puno smisla, najbolje im je da se bave izdavanjem igara na svim platformama.
Sa S konzolom su htjeli povecati broj Gamepass korisnika ali na kraju to sve skupa nema nekog smisla jer su brojke prodanih primjeraka mali, Sony je druga prica jer im je glavni fokus Playstation i tu Xbox nema šta tražiti osim univerzalnog Gamepassa na svim platformama.
[deleted]
Sad kad dode starfield na ps5 napokon ce se moci vrtit na 60 fpsa
Ali, ne gledate siru sliku. Cilj je instalacija Game Passa na sve platforme i postupna asimilacija od strane MS-a koji je odavno shvatio da profit ne donosi hardver već softver. I to svi znaju. Tako da je vrijeme da Fenix napise urednikov komentar (članak) kako se nastavlja asimilacija MS u sve firme nakon sto je došlo do akvizicije Actija i Coda.
⚂
- Uređivano
Ja sam baš neki dan Reach na Steam instalirao i jebao sam bogove dok se nisam sjetio koja mi je ona Microsoft šifra bila za login. Koja bi to komedija bila da moraš imati za Microsoft login za PlayStation konzole
Ali šalu na stranu, navodno dolaze Halo-i i Forza serijal. Horizon će eksplodirati s prodajom na plejci!
EDIT: a možda imaju isti strategiju kao Sony, par mjeseci ili godina eksluzive pa onda na druge platforme?
Kad gledaš PS5 i SeX stvarno se zapitaš zašto uopće imamo dvije konzole. I tako praktički otkako su MS i Sony na tržištu (da, razlike postoje, ali za veliku većinu igara radilo se skoro o istom hardveru). Prevelik udio ima Sony da bi ih se ignoriralo kad pokupuješ hrpu izdavača koji isto tako imaju velike apetite i žele nastaviti s rastom…i koji su sve dosad računali na najmanje 30% prihoda s PS platformi. Gamepass to neće nadoknaditi.
Info je da je MS već investirao u PS5 devkitove tako da kakva god odluka se čekala je već pala
Od prvog dana govorim koliko je Starfield odlična igra.
A kad sam ja otvorio topic prije mjesec dana da bi Xbox mogao ići 3rd party, Fico je rekao da je to skoro pa provokacija
[deleted]
Mene zanima sto @evandermegaton11 kaže na ovo?