• Gaming Vijesti
  • Like a Dragon: Infinite Wealth je najveće lansiranje neke “Yakuza” igre dosad

Kad stignu naštancati toliko igara, prošle godine dvije, ove u prvom mjesecu već jednu?

Brijac

Yakuza ti je japanski assassins creed. Štancaju jednu godišnje. Lani su izašle 2 jer je Ishin trebao bit 2022. ali je kasnio zbog covida.

Brijac

Dosta toga recikliraju, grad je uglavnom uvijek isti, a i engine općenito rijetko mijenjaju. Što se tiče njihovih pričica, nekad pomislim da su igre samo izlika da mogu servirat još jednu svoju japansku sapunjaru. 😆

Bome štancaju, samo nije baš isto, pogotovo grad. Svaki nastavak ima bolesno puno detalja i jest da je to globalno reciklaža, ali čovjek ne bi vjerovao koliko pažnje posvete svakom izlogu i mini-igrama. Zapravo je fascinantno koliko svaka igra nudi. Naravno, igrati 2 igre za redom je malo overkill, ubilo bi me u pojam.

Ova im je igra prva na Hawaima, i prošla je odlično kod svih strana kritike. Da bar imam par klonova da sve to odigram ovaj mjesec i idući.

Odigrao sam nekoliko Yakuza i svidjele su mi se igre zbog tog pomaknutog humora i fora je prošetati japanom, ali ja riječima ne mogu opisati koliko me nervira što u svakoj igri promijene kontrole ili način igranja

member stari svaka Yakuza je zakon i ima super priču. Od casta,muzike, pa nadalje.

A grad nije stalno isti..