stitrek LolČina, Pokemon fanbois prvo trebaju odrasti i pomiriti se da AI dizajn likova mixa sve i svašta i više nema ciste originalnosti, varijacije i permutacije u dizajnu su sve bliže kopijama kopiranih kopija😁
fensisuperstar 1, Pokemoni nikad nisu mogli imati oružja 2. Pokelopte nikad nisu mogle capturat ljude 3. Palovi su uvijek 100% loyalni, Pokemoni nisu 4. Palovi ne mogu evoluirati u druge forme
Brijac Pa iskreno ja kad sam prvi put vidio gameplay videe pomislio sam na to da će ih Nintendo tužiti 😆
Heat Brijac Ima vremena, to inače Nintendo radi emulatorima, pošalju ti DMCA koji sigurno gube na sudu, ali računaju da nemaš volje i sredstava da se boriš na sudu. Ucjena, prevedno.
stitrek Heat Kao Indy developer neodazoveš se na šonje iz Nintenda i igru prebaciš na svoj launcher, Steam je vec odradio svoje i novci su tu, tako da nije velika šteta ako je maknu sa Steama.
Brijac Dokaz da se radi o plagiranju.. mali (2.5 godine) gleda tu i tamo mamin mobitel dok ona igra Pokemon GO i ja evo sad s njim u krevetu otvorim ovu novu Fenixovu temu za pogađanje Pal-ova i on kaže “Pokemoma tata!” (tako kaže za Pokemone). Tako da eto, Nintendo diži tužbu 😆