prayer Nadam se da će ovo biti dugo točno koliko treba biti. Sjećam se da sam prošle godine odigrao prva dva Metro-a i skroz sam zaboravio koliko mi je falio takav tempo bez bloated contenta. S obzirom na druge AAA igre mislim da je cijena sasvim ok ako se uzme u obzir produkcija i sama duljina igre.
chono prayer tocno 16h dva prelaska u jedinici. Ovo bi moglo biti i 9-10h s obzirom da cu screenshotat sve zivo i nezivo
escoban Ovo izgleda jebeno atmosfericno, samo je pitanje kakav je gameplay… Jel ovo tip igre ala PlaguesTale?
chono escoban ne, nesto slicno nemas na trzistu. Ovo je posebno iskustvo, vise nego klasicna igra. Glavni lik ti pati od psihoze tako da se mijesaju stvarni svijet i njen um, ponekad mucno za odigrati, ali ti se ureze u glavu
prayer chono Glavni lik ti pati od psihoze tako da se mijesaju stvarni svijet i njen um Znači klasična žena
chono prayer salu na stranu, pogledao sam jos jednom prezentaciju i savrseno su opisali sto je ova igra: "Create lifechanging art with gamechanging tech"
Garrus_V Duzina nije problem, ono sto definitivno moraju poboljsati su zagonetke, u prvom djelu je svaka bila potpuno ista sve ostalo je bilo dobro.