• Gaming Vijesti
  • The Last of Us ostao bez nagrade na noćašnjem Emmyju. Druga HBO-ova drama porazila ga u svim kategorijama

Samo da nadopišem da je svjetska sramota da Better Call Saul u sedam šest sezona nije dobio nijednog Emmyja iz preko 50 nominacija. Pa čak ni ovog jadnog "kreativnog" Emmyja. Ako ništa drugo, Rhea Seehorn ga je zaslužila u zadnjoj sezoni

Fenix svaka čast! 👏 BCS je nevjerojatno podcijenjena serija.

Ovo sa Successionom, Bearom i Beefom je perverzija. Ono, po 4 nominacije od iste serije u jednoj kategoriji.

Ne bi rekao ni da je TLoU zaslužio jer realno serija je na kraju prosjek ako nisi baš žešći fan igara, ali bome nije ni Succession zaslužio. Znam da je hrpi ljudi ta serija top, ali meni je bila čista sapunica i jedva sam čekao da završi.

Za BCS sramota, ali to ti je tak kad si normalan pa ne forsiraš woke u seriji.

Brijac Za BCS sramota, ali to ti je tak kad si normalan pa ne forsiraš woke u seriji.

Ako to prolazi, onda ne znam po kojem kriteriju nisu dali nagradu za epizodu Long, long time u TLOU. Valjda najgej epizoda neke serije ikad.

Brijac Za BCS sramota, ali to ti je tak kad si normalan pa ne forsiraš woke u seriji.

Novi mjesec, nova glupa objava. Nastavljamo niz.

Fenix Samo da nadopišem da je svjetska sramota da Better Call Saul u sedam šest sezona nije dobio nijednog Emmyja iz preko 50 nominacija. Pa čak ni ovog jadnog "kreativnog" Emmyja. Ako ništa drugo, Rhea Seehorn ga je zaslužila u zadnjoj sezoni

Mislim da je za ovogodisnje nagrade tajming najveci problem. Emitirano jako rano i onda se dogodi recency bias jer su serije poput TLOU i Successiona svjezije.

Daleko od toga da Succession ove sezone nije zasluzio nagrade, apsolutno je, fenomenalna zadnja sezona s jednom od najboljih epizoda neke serije sto sam gledao, ali mislim da su Bob i (pogotovo) Rhea zasluzili nagrade ispred Caulkina i Snook.

Fico Daleko od toga da Succession ove sezone nije zasluzio nagrade, apsolutno je, fenomenalna zadnja sezona s jednom od najboljih epizoda neke serije sto sam gledao

Sezona Successiona mi je kao cjelina po svemu bolja od TLoU tako da uopće nije problem. Isto tako mi je BCS zadnja sezona u cjelini po većini toga bolja od Successiona. Baš jako nepravedno

Gledao sam do kraja do 5 h tu dodjelu i samo zbog TLoU-a nadajući se da će makar od gl. glumaca neko dobit glavnu nagradu ali niti to.

Komentatori su se također dotakli te serije i zaključili da je The Last of Us najveći gubitnik na dodjeli. Nedovoljno dobra serija da bi konkurirala ostatku.

Ona je dobra nama ljubiteljima te igre i kroz te cvikse i gledamo na tu seriju kao neko 7 svijetsko čudo. A jbg šteta da nije osvojila poneku nagradu.

Bezveze je umanjivati vrijednost TLOU povlacenjem nekih teza da je super samo onima koji su igrali igru. Serija je kriticki odlicno prihvacena, kao i od strane publike. Rijec je o odlicnoj seriji cija je prva sezona dosla u vrijeme posve nevjerojatnih zavrsnica fenomenalnih serija. Siguran sam da ce iduca sezona vec pokupiti neke nagrade.

Iron Maiden nije u Rock and Roll hall of fame… sve te nagrade i izbori su jedno veliko sranje imo

Fenix

TLoU je solidna serija, ali se, barem po meni, ne može svrstati u istu kategoriju kao Succession i BCS. That being said, meni niti Succession i BCS ne idu u istu kategoriju, BCS mi je barem za koplje iznad i mislim da je velika nepravda da je ostao bez nagrada. Succession je jako dobra serija, ali nekako sam nakon svega ostao dosta ravnodušan. S likovima se dosta teško povezati jer su manje-više svi dno od ljudi (što je zapravo pohvala glumcima) i imao sam nekako osjećaj da se radnja cijelo vrijeme vrti u krug i zapravo ne miče predaleko od zapleta koji se stvori u prvih par epizoda kad se stari razboli pa svatko od njih želi preuzeti firmu. BCS možda počne malo sporije u prvoj i drugoj sezoni, ali na kraju stvarno jako lijepo produbi lik Saula, kao i još neke druge legendarne likove iz BB univerzuma (Gus, Mike, cijela priča oko kartela itd.), a o glumačkim izvedbama Odenkirka i Rhee pa i ostalih da ni ne pričam.