escoban [deleted] Nisam zna da je ljudima baterija toliko bitna stavka, nadam se vise da su popravili stickove da nebude driftova… Sta se tice baterije kod mene bez problema 6-8h izdrzi neznam ko igra 8h u komadu da mu triba vise 😅
foggy escoban neznam ko igra 8h u komadu da mu triba vise 😅 Promjenim po 3 joysticka kroz dan, za vikend uredno
prayer Baš to! Bateriju lako napuniš, ali stickove ne možeš tako lako zamjeniti. S obzirom koliko su reklamacija imali se nadam da su se opametili i stavili hall effect stickove
Zero Sa vibracijom na medium i onoj za triggere kod mene je top ako bude i 5h, naravno ovisno od igre do igre. Bolja baterija je uvijek dobrodošla, ali očito više ne budemo imali autonomiju kakva je bila s DS3.
escoban Zero Ozb? Meni je vibracija i haptic uvik na max i nikad nisam imao problema sa baterijom, nakon igranja samo stavim kontroler punit i tjt.
Zero escoban To je moj subjektivni dojam, moguće da je traje tu negdje kao i tebi, morao bih baš mjeriti vrijeme. S tim na umu da mi je ovo zamjenski kontroler dobiven u sedmom mj. 2022. zbog problema s driftanjem.
DarkPunisher Fenix Kolko sam uspio vidjeti, dimenzije kutija se razlikuju. Dimenzije samih kontrolera su zasigurno iste.
Zero Fenix Btw. gdje si vidio da je lakši za 80gr? U specifikacijama na toj stranici gore piše 280 gr, što je ugrubo identično starom kontroleru. Da nisu mijenjali tekst?
mika Ili je nekaj krivo ili pitaj boga kaj,ali vidio sam u santa domenici u web shopu da imaju V2 verziju i još tome po cijeni 70 eura( isto toliko košta klasična verzija).
Tzereen Ja mislim da je V2 već neko vrijeme dostupan za kupiti. Ali to su bile samo one neke interne preinake da se smanji drifting, ako se ne varam.
Centurion Kupio sam novi pre mesec dana.Driftovanje nikad nije bilo problem, ali baterija jeste. Oba dzojstika su mi spala na 2 sata max, mozda ni toliko.
Picek Na klasičnom DualSensu su mi isključeni adaptivni triger, sve ostalo je uključeno te baterija fino traje, zadovoljan sam. Na Edgeu je stvar drugačija, njemu baterija dosta kratko traje te se vidi da je namjenjen da bude spojen kablom na plejku.