• Gaming Vijesti
  • Developer o novom modu za The Last of Us 2: “Niste spremni za ovo”

Ovo treba izaći full besplatno.

Pa već se današnji gamerski narod naigral TLoU-a 1 i 2 remastera i rimejkova za celi život. (ne ubrajam nove generacije koje još kakaju u pelene).

Koliko ima smisla ovo novo remasterizirano izdanje kupovat bez obzira na vizualno i playgamersko poboljšanje kad su priča i tema iste. To je vražija repriza nadograđivana i reciklirana. Ko ga j..e, kupovat će se i to!

TITANXIS Pa ako imas TLOU2 nadogradis ga sa 10eura sta je sasvim ok, neznam cemu vjecno kmecanje na remastere i remakove. Ja da sam se prvi put susreo sa TLOU priko serije nebi sigurno kupio PS3 igru u 2023oj, hvala bogu pa imamo remaster i remake pa novi igraci mogu dozivit to remekdjelo u najboljem izdanju.

Imam slicnu situaciju sa AlanWake volio bi prici prvi dio prije nego sta se upustim u drugi dio ,ali kad sam probao igru jednostavno je prezastarjela i nisam se mogao natrat duze od 2h. A to je cak remasterd verzija bio bi vrlo zahvalan na remaku igre sa vizualima i animacijama AlanWake2 ….

TITANXIS Pa već se današnji gamerski narod naigral TLoU-a 1 i 2 remastera i rimejkova za celi život. (ne ubrajam nove generacije koje još kakaju u pelene).

Jebiga mi na PC još čekamo dvojku…i Godota bi dočekali.

escoban Pa ako imas TLOU2

Imam ali PS4 verziju i ta bi me nadogradnja došla min. 550 €. 😀

escoban Imam slicnu situaciju sa AlanWake volio bi prici prvi dio prije nego sta se upustim u drugi dio ,ali kad sam probao igru jednostavno je prezastarjela i nisam se mogao natrat duze od 2h. A to je cak remasterd verzija bio bi vrlo zahvalan na remaku igre sa vizualima i animacijama AlanWake2 ….

Iskreno, kolko je Remedy dignuo ljestvicu sa Controlom i Alan Wakeom 2, čak da izgleda najbolje na svijetu jedinica djeluje kao generic TPS sa elementima horrora.

To nikako nije sranje po AW1 nego samo hvala Remedyu.

AW je imao super momente, ali baš pati od boljki vremena u kojem je izašao. UI je travestija.

Sterlok i Godota bi dočekali.

On je već 10 godina na PC-u.